Moron meirän kekkerit: Eläkeliiton Parkanon yhdistys vietti kevätkauden päättäjäisiä

8.7. 13:00

Koska juhlat olivat ja missä?

Torstaina 19.5. Karviassa Neva-Lylyn upeissa maisemissa. Kiitokset Karvian kunnalle mahdollisuudesta käyttää upeaa kohdettanne. Kiitos myös yhdistyksemme "ehtoisille emännille" tarjoiluista, taas kerran. Kiitoksen ansaitsee myös vpj. Tapsa, joka joutui kantamaan vastuun järjestelyistä pj:n pitkän reissun johdosta.

Mitä te juhlitte?

Juhlimme Eläkeliiton Parkanon yhdistyksen kevätkauden päättäjäisiä. Lähes 40 osallistujaa oli kimppakyydein saapunut aurinkoiseen, mutta ilmaltaan koleaan tapahtumaan. Osallistujilla oli toki lämmin henki.

Oliko ohjelmaakin?

Yleisen seurustelun ja kuulumisien vaihdon lisäksi luonnollisesti kaffeet nisuineen ja makkaranpaisto kuuluivat ohjelmaan. Lammen kiertävä hienoin pitkospuin varustettu 1,5 kilometrin lenkki kierrettiin joukolla, pj jopa 5 kertaa. Tynnyrisauna oli lämmitetty (kiitos Tauno) saunojia varten. Tilaisuuteen tarttui kuitenkin vain pj. ja yksi naispuolinen henkilö. Talviturkin heittoon uskaltautui vain pj. (pj. siitäkin huolimatta, että nyt oli lämpötila 12 ja veden lämpötila 7-8 astetta. Hän nimittäin kotiutui juuri edellisyönä 1,5 kk Panaman reissustaan, ja siellähän nyt kuitenkin oli joka päivä 32-34 astetta).

Mistä siellä puhuttiin?

Kevään tilanne ja kesän odotus, mahdollisesti tulevine reissuineen, olivat päällimmäiset puheenaiheet. Koronakeskustelua yritettiin välttää, mutta toisaalta toki maailmanpoliittinen tilanne nousi väkisinkin tapetille.

Säilyikö sopu?

Tässä porukassa säilyy aina sopu. Naurussa suin, vatsassa nisut ja makkarat, poistuttiin omiin askareisiin, hyvän kesän toivotuksin. Syksyllä taas tavataan näissä merkeissä.

Kuka raportoi?

Pj. Jussi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut