Moron meirän kekkerit Pirkkalassa: Suupantorilla jaettiin perinteiset vappumunkit

4.6. 9:00

Koska juhlat olivat ja missä?

29.4. Suupantori Pirkkala.

Mitä te juhlitte?

Pirkkalan Yrittäjien ja yhteistyökumppanien perinteinen vappumunkkien jako jo kolmannen kerran.

Oliko ohjelmaakin?

Ilmaisten munkkien, aurinkolasien ja sormusten jaon lisäksi tapahtumassa avattiin hyväntekeväisyyskeräys Ukrainan hyväksi. Lipaskeräyksellä ja Pirkkalan Päällikkö -pelien myynnillä saatiin hyvin jo muutama satanen kokoon. Keräyksen jatkuessa varat tullaan lahjoittamaan Me Autamme ry:lle. Yhdistys auttaa muun muassa evakuointikuljetuksissa ja avustaa Ukrainan viranomaisia ensiaputarvikkeilla. Yhdistys varmistaa itse avun menemisen suoraan perille saakka.

Mistä siellä puhuttiin?

Munkkien ja kahvittelun lomassa oli jälleen mukava tavata tuttuja ja kylän väkeä. Erityisen ilahduttavaa oli havaita kuinka nuoret osallistuvat keräykseen. Kaikilta löytyi taskusta vähintään muutama kolikko, monilla myös seteleitä. Iso kiitos!

Säilyikö sopu?

Kuvassa Teemu, Jampe, Mauri, Sami ja Janne sekä tuore voittopalkinto valtakunnallisessa Suomen Yrittäjien jäsenpalveluteko -kilpailussa. Pirkkalan Yrittäjät voittivat kisan järjestämällään Pormestaritentillä. Finaalissa olleesta kuudesta ehdokkaasta Pirkkalan Yrittäjät saivat yli 62 prosenttia äänistä. Joten ihan voittajafiilis ja juhlatunnelma jatkui torilla.

Kuka raportoi?

Jampe.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut