Moron meirän kekkeritTampereella: Eläkepoliisit juhlivat Komediateatterissa

22.4. 10:00

Koska juhlat olivat ja missä?

Tampereen Eläkepoliisit (per. 1970) viettivät 50-vuotisjuhliaan koronapandemian takia vasta 10.12.2021 Komediateatterissa.

Mitä te juhlitte?

Yhdistyksen 50-vuotista taivalta marraskuun 2020 sijasta. Syötiin maittava päivällinen ja sen jälkeen katsottiin teatteriesitys "Levätkää rauhassa, komisario Palmu".

Oliko ohjelmaakin?

Tilaisuuden avasi yhdistyksen pj. Pekka Virtanen (kuvassa vas.). Onnittelupuheen piti pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Hän totesi muun muassa, että ”olette pitkään vaalineet ammatillista identiteettiä ja yhteenkuuluvuutta. Olette vaikuttaneet ammattialanne ajankohtaisiin haasteisiin ja nähneet yhteiskunnan turvallisuusympäristön muutokset. Tämän päivän haasteet sekä uhkat ovat hyvin tiedossanne. Turvallisuuden ylläpitäminen ja turvallisuuden tunteen vahvistaminen on sujunut hyvin kaupungin ja eri turvatoimijoiden kanssa. Jatketaan yhdessä kaupunkilaisten parhaaksi.” Lopuksi hän kiitti yhdistystä tekemästään arvokkaasta työstä ja toivotti hyvää jatkoa. Erkki Nikkanen luovutti hänelle muistoksi pienoispoliisiauton.

Mistä siellä puhuttiin?

Muisteltiin menneitä ja puhuttiin rikollisuuden uusista muodoista, rikostutkinnan teknisistä haasteista, lakitarpeista, sisäisestä turvallisuudesta ylipäätään ja tietenkin henkilöresursseista ja koulutuksesta. Teatterineuvos Esko Raipia kertoi Tampereen Teatterimuseon tilanteesta.

Säilyikö sopu?

Yhteiset muistelukset ja keskustelut loivat lämpimän ja sopuisan ilmapiirin.

Kuka raportoi?

Kuva Heikki Henttonen, teksti juhlan juontaja Erkki Nikkanen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut