Moron meirän kekkerit Tampereella: Rehtori siirtyi eläkeläisten joukkoon - Kekkerit - Aamulehti

Moron meirän kekkerit Tampereella: Rehtori siirtyi eläkeläisten joukkoon

6.11. 10:00

Koska juhlat olivat ja missä?

30.9.2021 ravintola Astorissa.

Mitä te juhlitte?

Tampereen kesäyliopiston rehtori Ritva Ojalehto siirtyi eläkeläisten joukkoon. Ikääntyvien yliopiston toimintaa luotsaa nyt projektipäällikkö Mikko Mattila. Juhlimme yhteistä kymmenvuotista taivalta Ritvan kanssa ja suunnittelimme Mikon kanssa tulevia. Nautimme Astorin maukkaasta lounaasta Ritvan, Mikon ja Ikääntyvien yliopiston suunnitteluryhmän jäsenten seurassa.

Oliko ohjelmaakin?

Toivotimme Mikon tervetulleeksi suunnittelemaan kanssamme tulevia luentoja. Pidimme puheita, nostimme maljoja, muistelimme menneitä ja valittelimme koronan tuomia rajoituksia. Emme pääse yliopistolle kuuntelemaan luentoja livenä. Pitää tyytyä toistaiseksi radio Moreenin välittämiin luentoihin.

Mistä siellä puhuttiin?

Kehuimme kuinka hyvin Ikääntyvien yliopiston asiat ovat sujuneet Ritvan johdolla. Toivottelimme Ritvalle aktiivisia ja nautinnollisia eläkepäiviä, esimerkiksi Tampere-talon tapahtumissa. Toivoimme, että korona hellittää, ja pääsemme luennoille fyysisesti. ehkä jo ensi keväänä. Haluamme, että Ritva tulisi kuuntelemaan silloin luentoja kanssamme.

Säilyikö sopu?

Totta kai. Emmehän me koskaan ole riidelleet.

Kuka raportoi?

Alpo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut