Moron meirän kekkerit Suupantorilla: Pirkkalan yrittäjät ja lähituottajat pitivät hengennostatustilaisuuden koronaturvallisesti - Kekkerit - Aamulehti

Moron meirän kekkerit Suupantorilla: Pirkkalan yrittäjät ja lähituottajat pitivät hengennostatustilaisuuden koronaturvallisesti

23.4. 3:00

Koska juhlat olivat ja missä? Valtakunnallinen Suomen Yrittäjien lanseeraama Lähilauantai 20.3.2021 ja siitä Pirkkalan Yrittäjien ja lähituottajien toteutus Suupantorilla.

Mitä te juhlitte? Näinä vaikeina aikoina tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille paikallista yrittäjyyttä ja yrittäjiä, sekä lähituottajia. Nyt on erittäin tärkeää että paikallisia palveluita käytettäisiin, jotta ne paikkakunnalla jatkossakin säilyisivät.

Oliko ohjelmaakin? Rajoituksista johtuen päivä toteutettiin paikan päällä varovaisen maltillisesti. Videoscreeneillä näytettiin viikon ajan Pirkkalan Parhaat osat 1 ja 2, sekä Parempaa Businesta Pirkkalasta videot. Riesa-Pelle piti koleasta säästä huolimatta tunnelman lämpöisenä ja leppoisan rentona.

Mistä siellä puhuttiin? Pienistä murusista on pienyrittäjin leipä saatava – joka päivä.

Säilyikö sopu? Paikallisissa tapahtumissa on aina hyvä ja yhteisöllinen meininki.

Kuka raportoi? Palkintopelle Jarmo Hautamäki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?