Kaupallinen yhteistyö

Uudistuva Tullinkulman Työterveys on nyt Pirte – Ratinan upeissa puitteissa alkaa työhyvinvoinnin uusi aika

Työterveyden ja hyvinvoinnin osaaja muuttaa uusiin maisematiloihin Ratinan kauppakeskukseen 24. huhtikuuta.

Uudistuva Tullinkulman Työterveys on nyt Pirte – Ratinan upeissa puitteissa alkaa työhyvinvoinnin uusi aika

-Toimintaympäristömme Ratinan uudenaikaisissa tiloissa on vetovoimainen niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin kannalta, sanovat Pirten toimitusjohtaja Eija Railanmaa, asiakkuuspäällikkö Mari Koski ja ylilääkäri Heli Kivimäki.

Työterveyden ja työhyvinvoinnin asiantuntija Tullinkulman Työterveys tunnetaan tästä lähtien nimellä Pirte.

-Tullinkulman Työterveys säilyy hallinnollisena nimenämme, mutta markkinointinimemme on 15. tammikuuta alkaen Pirte, toimitusjohtaja Eija Railanmaa esittelee.

-Pirte on iloinen, reipas ja työhyvinvoinnista huolta pitävä, hän kuvailee Pirten ilmettä ja luonnetta.

Uusi pirteä ilme ei ole vain viestinnällistä uudistumista, vaan työterveydessä eletään toiminnan kehittämisen aikoja laajemminkin.

Tampereella Pirte tuo päätoimipisteensä Ratinan kauppakeskuksen uusiin maisematiloihin, jossa työterveyden ovet avautuvat 24. huhtikuuta.

Ratinan tilat on suunniteltu terveydenhuollon moniammatilliseen yhteistyöhön, mikä koituu hoitotuloksina kaikkien eduksi.

-Täällä lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit ja psykologit kohtaavat toisensa moniammatillisissa tiimeissä ja voivat hoitaa asiakasta kokonaisuutena, Railanmaa sanoo.

-Uudet tilat palvelevat hyvin tarkoitustaan, sillä myös lain mukaan työterveyshuollon tulee olla moniammatillista yhteistyötä, ylilääkäri Heli Kivimäki tähdentää.

-Osa työstä tehdään edelleen erillisissä huoneissa, mutta monitoimitila antaa mahdollisuuden tavata muita tiimin jäseniä. Asiakas voi aina olla varma, että hänen asiansa hoituu, Kivimäki vakuuttaa.

Pirte on Tullinkulman Työterveys Oy:n uusi markkinointinimi. Merkki kuvastaa yhtiön positiivista vaikutusta asiakkaiden hyvinvointiin.

Pirte on Tullinkulman Työterveys Oy:n uusi markkinointinimi. Merkki kuvastaa yhtiön positiivista vaikutusta asiakkaiden hyvinvointiin.

Vaikka Ratinan uudet tilat tuovat työterveyshuoltoon uuttaa yhteisöllisyyttä ja yhteisiä tiloja, asiakkaat voivat asioida Pirtessä anonyymisti. Nimiä ei käytävillä huudeta, vaan asioita hoidetaan vuoronumeroilla.

-Työntekijöille tämä on ammatillisesti kiehtova paikka, kun ajatuksia hoidosta voi vaihtaa muiden ammattikuntien edustajien kanssa, Kivimäki mainitsee Pirten vetovoimasta työpaikkana.

Sijainnista Tampereen keskustassa ja tiloista avautuvista Ratinan stadionin ympäristön maisemista saadaan iloa ja hyötyä monella tavalla irti.

-Tänne voi jo hyvissä ajoin ennen vastaanottoaikaa tulla tekemään töitä maisemakäytävälle. Pystymme myös järjestämään erilaisia neuvotteluja, yleisöluentoja sekä asiakastilaisuuksia, asiakkuuspäällikkö Mari Koski mainitsee esimerkkinä.

-Ratinan palvelut on lisäksi helposti saavutettavissa, kun pysäköintiin on käytössä 1 200 autopaikkaa. Pirte onkin helposti lähestyttävä, ja meille on aina mukava tulla, Koski kiteyttää olemuksen.

Pirte

Pirten taustalla olevan Tullinkulman Työterveys Oy:n omistavat Tampereen kaupunki sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Kaupungin ja sairaanhoitopiirin lisäksi sen palveluita käyttää yli 1 800 yritystä. Henkilöasiakkaita on 42 000. Yhtiössä työskentelee 160 ammattilaista.

Toiminta kehittyy ja laajenee: Päätoimipiste siirtyy huhtikuussa Ratinan kauppakeskukseen. Helmikuun alussa avataan erityisesti työhyvinvointiin keskittyvä Pirte Sportti -toimipiste Kauppi Sports Centerin tiloihin Tampereelle. Nokian toimipiste muutti 15.1. suurempiin tiloihin  Pitkänniemen alueella Sofiakylän naapuriin, Soffariklubi-rakennukseen.

Tampereen ja Nokian lisäksi Pirtellä on toimipisteet Orivedellä ja Sastamalassa.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio