Kaupallinen yhteistyö

Sukkuloi Porin Superkesässä ja poimi rahanarvoiset edut: Paikallisopas omassa taskussa

Älypuhelimeen ladattava Visit Pori -sovellus johdattaa sinut todella oudon, mutta ehdottoman uniikin Porin ytimeen. Sovelluksen avulla olet ajan tasalla koko kesäisen vierailusi ajan.

Vesa Saivo
Sukkuloi Porin Superkesässä ja poimi rahanarvoiset edut: Paikallisopas omassa taskussa

Anna Kyhä-Mantere ja Tiina Lehtonen toivottavat vieraat tervetulleeksi Poriin. Ydinkeskustasta pääsee viidessä minuutissa Kokemäenjoelle ja Kirjurinluotoon, jonka vastarannalla aukeaa näkymä 1800-luvun Kivi-Poriin.

Maiju Junko

Saat Porin tapahtuma- ja matkailuvinkit sekä Asuntomessujen tärpit ja tarjoukset suoraan omaan luuriisi. Reaaliaikaisen tapahtumainfon lisäksi tarjolla on tietoa vaikkapa Yyterin monista mahdollisuuksista ja – mikä parasta – saatat jopa ymmärtää uniikkeja porilaisia hippasen enemmän.

Arska asuu Yyterissä

Otetaanko arskaa, pidetäänkö puistopiknik?  Yyteri on paljon muutakin kuin kuuden kilometrin hieno hiekkaranta. Voit poiketa vaikka suotuisten tuulten surfkeskuksessa, mäntymetsän latvuksiin rakennetussa seikkailupuistossa tai tutustua tunnelmallisiin satamakaupunginosiin. Ainutlaatuiset luontoreitit rikkaan linnuston suistoalueella kutsuvat pyöräilemään tai retkeilemään.

– Haluamme palvella messuvieraita ja muita matkailijoita mahdollisimman hyvin, ja kokosimmekin yhteen tärppejä porilaisen superkesän viettoon. Mukana on lisäksi hyvä kattaus paikallisia palveluntarjoajia ja kesätarjouksia, jotta vieraat tietävät, mihin ja koska kannattaa mennä, kertoo Visit Porin toimitusjohtaja Anna Kyhä-Mantere.

Paikalliset palvelut ovat hyvin esillä, ja yrittäjät ovat sorvanneet sovelluksen käyttäjille omia tarjouksia.

Kesävieras voi polskia ja paistatella päivää Kirjurinluodon uimarannalla tai suunnata Yyterin kuuden kilometrin pituiselle hiekkarannalla.

Kesävieras voi polskia ja paistatella päivää Kirjurinluodon uimarannalla tai suunnata Yyterin kuuden kilometrin pituiselle hiekkarannalla.

Tutustu jo ennen Porin-matkaa

Asuntomessut Porissa 2018 -tiedottaja Tiina Lehtonen kertoo sovelluksen palvelevan erinomaisesti messukävijöitä.

– Sieltä löytyvät tuoreimmat Asuntomessu-uutiset ja messutarjoukset, joihin pääsee tutustumaan kätevästi jo ennen messureissua.

Aikaisempina vuosina Asuntomessuilla ei ole ollut vastaavanlaista sovellusta. Pori halusi parantaa palvelua.

– Nyt kävijä löytää messukaupunkiin liittyvät tärkeimmät tiedot kootusti yhdestä paikasta. Emme esittele sovelluksessa messukohteitamme, vaan pyrimme luomaan se avulla hienon ja kokonaisvaltaisen messukokemuksen, kertoo Lehtonen.

Jannika B aloittaa ihan just

Koska Neljä Ruusua nousee lauteille, onko tänään Jannika B.n keikka? Asuntomessualueen ytimessä on AsukasAreena, joka viihdyttää messukävijöitä koko kuukauden ajan. Lavalla nähdään huippuviihdettä, rockmusiikkia, sirkushuveja ja asiapuhetta. AsukasAreena marssittaa framille julkisuudesta tuttuja kasvoja ja osallistaa yleisöä monin tavoin.

– Sovellus muistuttaa keikoista ja kertoo aikataulut reaaliajassa. Näin voit rakentaa päiväohjelmaasi omien suosikkiesiintyjiesi aikataulun mukaan, Lehtonen kertoo.

 

Lataa ja säästä.

Lataa Visit Porin -sovellus puhelimellesi Google Play kaupasta tai Apple Storesta.

Toimi näin, niin onnistuneen messumatkan edellytykset ovat valmiina omassa puhelimessasi.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio