Kaupallinen yhteistyö

Sähköä tukkuhintaan? – Säästä rahaa sekä ympäristöä ja nautit Teivossa paahdettua erikoiskahvia

Tunneittain pohjoismaisessa pörssissä määräytyvä sähkön hinta tarjoaa oivallisen keinon vaikuttaa omaan sähkölaskuun. Kesäkampanjan aikana TUNTI-sopimuksen tilanneet saavat kaupantekijäisinä Mokkamestareiden erikoiskahvia suoraan kotiin.

Sähköä tukkuhintaan? – Säästä rahaa sekä ympäristöä ja nautit Teivossa paahdettua erikoiskahvia

Mikä on edullisin tapa ostaa sähköä kodin tarpeisiin?

Ostamalla pörssisähköä tunneittain määräytyvällä spot-hinnalla huomaat vastauksen pian omasta sähkölaskustasi.

Leppäkosken TUNTI-sopimus ja kantaverkkoyhtiö Fingridin ilmainen mobiilisovellus auttavat edullisimman sähkön ostamisessa. Spot-sähkön hinta määräytyy tunneittain pohjoismaisessa Nord Pool -sähköpörssissä ja TUNTI-sähkösopimuksella käytännössä ostat sähkön aina tukkuhintaan.

Suomalaisilla on nyt mahdollisuus kiriä norjalaisten ja ruotsalaisten kannoille, sillä naapureissamme pörssisähkö on yleistynyt huomattavasti nopeammin kuin meillä. Esimerkiksi Norjassa noin kaksi kolmesta kuluttajasta maksaa sähköstään tunneittain määräytyvillä spot-hinnoilla.

Leppäkosken asiakaskunnassa TUNTI-sopimuksien määrä tuplaantuu joka vuosi.

-Tavoitteemme on olla edelläkävijä myös tässä asiassa ja nostaa spot-pohjaisten  sopimusten määrä lähes norjalaisten tasolle, kertoo myyntipäällikkö Mika Kujala.

-TUNTI-sopimuksen asiakkaat eivät juuri vaihda sopimustyyppiään, vaikka hinta vaihtelee välillä paljonkin, Kujala jatkaa.

Sähköpörssistä ostetun sähkön hintavaihtelua ei kannata pelätä.

-Yksittäiset kalliit tunnit talven kysyntäpiikkien aikana eivät vaikuta olennaisesti sähkön kokonaislaskuun, Leppäkosken Energian myyntijohtaja Juha Koskela sanoo.

Leppäkosken TUNTI-sähkösopimus tarjoaakin huokean tavan ostaa spot-hinnoiteltua sähköä. Koska hinnat vaihtuvat tunneittain, myös oman sähkönlaskun suuruuteen on mahdollisuus konkreettisesti vaikuttaa. Esimerkiksi pesukonetta, lattialämmitystä tai lämminvesivaraajaa kannattaa käyttää silloin, kun hinnat ovat edullisimmillaan.

Tuntihinnoiteltu sähkösopimus onkin erityisen kannattava, jos sähköä kuluu vähän kalleimpina tunteina päiväsaikaan.

-Kalliin ajankohdan sähkön välttäminen on sekä säästöä sähkölaskussa, että ympäristöteko. Sähköä voidaan tuottaa pienemmillä päästöillä, kun vältetään päivän kalleimpia ja koko Suomen osalta kovimman kulutuksen tunteja, Koskela perustelee.

Fingridin Tuntihinta-mobiilisovellus hälyttää, jos sähkön hinta ylittää tai alittaa ennalta asetetun hälytysrajan seuraavalla tunnilla. Siksi sovelluksella on helppo säätää kodin sähkönkulutusta edullisimpaan ajankohtaan.

Leppäkosken TUNTI-sähkösopimuksella asiakkaan sähkölaskulla näkyvä lopullinen hinta lasketaan sähkön käyttötuntien mukaan. Sähkösopimuksen voit tilata helposti muutamalla klikkauksella.

-Toistaiseksi voimassa olevaa TUNTI-sähkösopimusta kannattaa ainakin kokeilla kesäkampanjamme ajan, sillä se on riskitöntä, eikä sopimus sido määräajaksi, kannustaa asiakkuuspäällikkö Anna-Mari Nyyssönen.

Spot-sähköä Leppäkosken Energialta

-Tunneittain pohjoismaisen sähköpörssin hintoja seuraava Leppäkosken Energian TUNTI-sähkösopimus on paras tapa ostaa sähköä. Tutustu tästä energiakauppaan.

-Spot-sähkön keskihinta vuonna 2017 oli 4,63 senttiä kilowattitunnilta.

-Suurinta etua saa, kun voi ajoittaa sähkölaitteiden käyttöä vuorokauden edullisimpiin tunteihin. Tässä auttaa ilmainen mobiilisovellus.

-Kesäkampanjassa kaikki kesän aikana TUNTI-sopimuksen tilanneet saavat sopimuksen kylkiäisenä Mokkamestareiden kotiovelle-paketin, joka sisältää Teivossa käsinpaahdettua erikoiskahvia ja laadukasta irtoteetä

-Leppäkosken Energia on osa Leppäkosken Sähkö -konsernia, joka on pirkanmaalainen menestyvä ja arvostettu energiayhtiö.

Energiakauppa.fi on Leppäkosken Energian sähkösopimusten myyntiin keskittynyt verkkokauppa.

TUNTI-sopimuksen tilanneet saavat sopimuksen kylkiäisenä Mokkamestareiden kotiovelle-paketin.

TUNTI-sopimuksen tilanneet saavat sopimuksen kylkiäisenä Mokkamestareiden kotiovelle-paketin.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio