Kaupallinen yhteistyö

Pohdiskelija, seikkailija vai yrittäjä? Testaa, onko sinussa yrittäjäainesta

Yrittäjän päivää vietetään 5.9. Nyt onkin paikallaan testata, onko sinussakin ripaus yrittäjämäistä intohimoa ja tarmoa.

Pohdiskelija, seikkailija vai yrittäjä? Testaa, onko sinussa yrittäjäainesta

Aloita testi:

 

Vertaa saamaasi tulosta:

Alle 50 % Pohdiskelija

Olet turvallisuushakuinen peräkamaripoika. Aloitat päiväsi puuhellan lämmössä pannukahvin ja painetun sanan parissa. Työ tehtaassa aamuseitsemästä iltapäiväkolmeen sopii sinulle mainiosti. Vihaat yllätyksiä. Toistuvien yt-neuvottelujen ikeessä olet alkanut nähdä unia siitä, miten voisit hyödyntää kädentaitojasi oman itsesi herrana.

» Kaipaat vahvistusta muilta yrittäjiltä, tutustu Minnaan

Alle 50 % Seikkailija

Elät vapaana kuin västäräkki. Kesäisin keität asfalttia ja harrastat alamäkiajoa, talvella surffaat Kaliforniassa. Et epäröi tarttua ohjaksiin, mutta ennen kuin tilaat ratsun, katso hevosen hampaisiin. Kun ryhdyt kilpa-autotallin omistajaksi, on hyvä olla jonkinlainen liiketoimintasuunnitelma.

» Sinussa on yrittäjäainesta, täältä saat neuvoa

Yli 50 % Yrittäjä

Tankkasit innovatiivisuutta ja itsenäisyyttä jo äidinmaidosta. Kuulut yrittäjäsukuun tai olet aina nähnyt enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä. Sinulla on päätyö, toiminimi, osakkuus ja valmennat tyttäriesi futisjoukkueita. Otat harkittuja riskejä olematta uhkarohkea. Kasvatat verkostoja, missä ikinä liikutkin.

» Liity Pirkanmaan Yrittäjien jäseneksi

Yrittäjän päivää vietetään 5.9.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio