Kaupallinen yhteistyö

Pirkanmaan Osuuskaupan tavoitteena 100 000 euroa Taysin lasten ja nuorten sairaalalle

Näppäile hyvää -kesäkiertueella asiakkaat kerryttävät pottia uudelle Taysin lasten ja nuorten sairaalalle.

Pirkanmaan Osuuskaupan tavoitteena 100 000 euroa Taysin lasten ja nuorten sairaalalle

Pirkanmaan Osuuskauppa haastaa asiakkaitaan mukaan kerryttämään lahjoituspottia rakenteilla olevalle Taysin lasten ja nuorten sairaalalle. Osallistuminen on asiakkaille maksutonta. Näppäile hyvää -tapahtumia on kesän aikana yhteensä 25 ympäri Pirkanmaata.

–Tavoitteenamme on kerryttää kesän aikana 100 000 euroa. Kantavana teemana on yhdessä hyvän tekeminen. Lasten ja nuorten sairaala valmistuu todella tarpeeseen ja se tulee varmasti koskettamaan meitä kaikkia jollain tapaa, Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo.

Katso Adan tarina:

Kasassa jo yli 60 000 euroa

Kiertueella kulkee mukana reaktioseinä, jonka vuoronperään syttyviä valoja näppäilemällä asiakas kerryttää lahjoituspottia. Asiakkaalla on 60 sekuntia aikaa pelata reaktioseinällä ja jokainen painallus kerryttää lahjoituspottia euron verran. Osallistuminen on asiakkaille maksutonta.

–Keskimäärin pelaajat ovat saaneet näppäiltyä 40 pistettä. Paras yksittäistulos lähentelee 80 painallusta minuutissa, kiertueella työskentelevä Rebecca Lahnalampi hehkuttaa.

–On ollut mahtavaa päästä kiertämään ympäri Pirkanmaata ja tavata iloisia asiakkaita, jotka ovat lähteneet mukaan testaamaan reaktioseinää. Lämmin kiitos kaikille, jotka ovat jo käyneet näppäilemässä hyvää, hän jatkaa.

Lapsille löytyy kivaa tekemistä

Kiertueella mukana seikkailee myös Pirkanmaan Osuuskaupan oma maskotti Soma-nalle tai Apsi Apina. Hahmo viihdyttää lapsia tasatunnein ja jakaa reseptivihkoa, joka on täynnä terveellisiä ja helppoja vinkkejä arkiruokiin ja välipaloihin. Lapset voivat myös osallistua piirustuskilpailuun, jossa tehtävänä on piirtää oma lempiruoka. Kuukausittain arvottavana palkintona on Soma-nallen eväskassi.

Reaktioseinää näppäilemään voi lähteä kuka tahansa vauvasta vaariin. Osuuskaupan Soma-nallekin kävi näppäilemässä oman tuloksensa.

Reaktioseinää näppäilemään voi lähteä kuka tahansa vauvasta vaariin. Osuuskaupan Soma-nallekin kävi näppäilemässä oman tuloksensa.

Fakta

Katso, paljonko pottiin on tällä hetkellä kertynyt ja lue lisää kiertueen ohjelmasta ja kilpailuista.

Haluatko itse tehdä lahjoituksen?

Ransu Karvakuono kertoo 360-videolla, mitä lasten kirurgian poliklinikalla tapahtuu.

Pirkanmaan Osuuskauppa

 


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio