Kaupallinen yhteistyö

Piha- tai metsätöistä on lupa nauttia – Anna robottileikkurin tehdä työt tai hyödy akkukäyttöisten koneiden helppoudesta

Husqvarnan edustus tuli MikaRent Oy:lle Realparkinkadulle Lempäälään.

Piha- tai metsätöistä on lupa nauttia – Anna robottileikkurin tehdä työt tai hyödy akkukäyttöisten koneiden helppoudesta

Robottileikkurit hoitavat nurmikoita aikaisempaa enemmän jo tulevana kesänä. Kaupat kannattaa laitteesta tehdä jo hyvissä ajoin ennen kesää.

Haluaisitko kesällä pitää muutaman vapaapäivän ruohonleikkuusta, aurata talvella pihatien sujuvasti tai tehdä mökin polttopuut varmatoimisella moottorisahalla?

Robottileikkurit ja akkukäyttöiset pienkoneet ovat jo nykypäivää niin ammattikäytössä kuin kotien monissa piha- ja puutarhatöissäkin.

Lempäälän Realparkissa avajaisiaan 7. ja 8. joulukuuta viettävän uuden Husqvarna-osaston tapahtumassa alan uusimmat kuulumiset ovat kuultavissa, nähtävissä ja kokeiltavissa.

Kauppias Miika-Matti Silvánin luotsaama MikaRent Oy nimittäin laajentaa valikoimaansa Husqvarnan koneilla, tarvikkeilla, varaosilla ja turvavaatteilla.

Husqvarnan edustus tuli MikaRent Oy:lle, mikä näkyy värikkäästi myös myymälän ilmeessä.

Husqvarnan edustus tuli MikaRent Oy:lle, mikä näkyy värikkäästi myös myymälän ilmeessä.

-Nyt on esimerkiksi hyvä tilaisuus tehdä jo ensi kesäksi kaupat uudesta robottiruohonleikkurista tai huollattaa koneet hyvissä ajoin, Silván vinkkaa.

-Avajaisten aikaan tarjoamme kaupan yhteydessä veloituksettoman asennuksen laitteeseen jo tulevaa kesää silmällä pitäen. Robottileikkureista tulee Suomessakin iso asia, mikä on nähtävissä jo Ruotsin esimerkistä.

Mitä useammin ruohoa leikkaa, sitä paremmassa kunnossa nurmikko se on. Tehtävästä itsenäisesti suoriutuva leikkuri on vastaus helppoon ja säännölliseen leikkuutyöhön.

Moottorisahat ja raivaussahat kuuluvat myymälän valikoimiin.

Moottorisahat ja raivaussahat kuuluvat myymälän valikoimiin.

Akkutekniikka kehittyy vauhdilla, ja sen viimeisimmät saavutukset ovat nähtävissä robottileikkureitten lisäksi ruohotrimmereissä, lehtipuhaltimissa ja sahoissakin.

-Sähköjohto on pikkuhiljaa poistumassa koneista, Silván kertoo muutoksesta.

Pienkoneet ovat mukana kehityksessä, joka on tuttua autoteollisuudesta. Laite voidaan kytkeä tietokoneeseen, jolloin saadaan tietoa huolto- ja korjaustarpeista. Säädön automatisoitumisen ansiosta laitteista saadaan aina parhaat tehot irti.

-Pienkonepolttoaineiden käyttö on yleistynyt, ja toivottavasti yleistyy edelleen, sillä se takaa koneiden toimivuuden.

Lumilinko on kätevä ratkaisu talven lumitöihin.

Lumilinko on kätevä ratkaisu talven lumitöihin.

Laadukkaat työvaatteet suojaavat ja lisäävät turvallisuutta, mutta järkevästi valittuina ne myös lisäävät työmukavuutta.

-Nykyaikaiset turvavaatteet ovat lisäksi kevyitä, Silván korostaa tärkeää ominaisuutta kestävyyden ja vettähylkivyyden rinnalla.

-Tarjoamme mielellämme myös kuntasektorille laitteita. Koneet voi jättää meille myös kausisäilytykseen, jolloin ne ovat jälleen keväällä käyttökuntoisia ja huollettuja.

MikaRent Oy

Pienkoneiden myynti, vuokraus, säilytys, huolto ja korjaus Lempäälän Realparkissa osoitteessa Realparkinkatu 4.

Uutena palveluissa Huqvarnan edustus. Uuden osaston avajaiset 7.-8. joulukuuta.

Palvelee yksityisasiakkaiden ja yritysten lisäksi joustavasti myös julkista sektoria, kuten kuntien ja seurakuntien konetarpeita.

Varusteltu huoltoauto palvelee korjaustarpeita paikan päällä.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio