Kaupallinen yhteistyö

Houkuttaisiko lapsivapaa loma? Aikuisille tarkoitetut hotellit kiinnostavat yhä enemmän

Houkuttaisiko lapsivapaa loma? Aikuisille tarkoitetut hotellit kiinnostavat yhä enemmän

Eläkeläisten käytettävissä olevat tulot ja nettovarallisuus ovat kasvaneet noin puolella viimeisten 20 vuoden aikana, käy ilmi Eläketurvakeskuksen tutkimuksesta. Ei siis ole yllättävää, että myös Tilastokeskus raportoi yli kaksinkertaistuneista eläkeläisten ulkomaanmatkoista. Tjäreborgilla on huomattu, että aikuisille tarkoitetut Sunprime-hotellit kiinnostavat yhä enemmän.

Lasten muutettua pois kotoa on taas aikaa matkustaa ja oppia uutta. Lisääntyvä vapaa-aika ja irtautuminen arkisista rutiineista yhdistettynä taloudellisiin mahdollisuuksiin ovat omiaan lisäämään matkailua. Monet haaveet, joita ei ole voinut toteuttaa työelämän kiireiden keskellä, ovat vihdoin saavutettavissa. Lomamatkan valinnassa hotellin merkitys kasvaa. Monille on tärkeää valita tasokas ja omaan elämäntyyliin sopiva hotelli.

Yli 90 prosenttia Tjäreborgin asiakaspaneelikyselyyn vastanneista yli 55-vuotiaista suomalaisista haluaa panostaa matkustamiseen ja omaan hyvinvointiin sen sijaan, että säästäisi omaisuuttaan lapsille ja lapsenlapsille. Matkailu nähdään tärkeänä osana uutta elämänvaihetta. Yli 50 prosenttia matkustaa tai aikoo matkustaa aikaisempaa enemmän.

Noin 70 prosenttia eläkeikäisistä suomalaisista matkustaa kumppaninsa kanssa. Monet myös suosivat hotelleja, joissa voi rauhassa viettää aikaa puolison kanssa. Yhä useampi valitseekin hotellikseen sellaisen, jossa eivät lapset mellasta uima-altaalla.

Puolet kyselyyn vastanneista eläkeikäisistä valitsee vain aikuisille tarkoitetun hotellin matkalleen, jos sellainen on tarjolla. Hotellin toivotaan tarjoavan hyvää ruokaa, hyvinvointi- ja liikuntapalveluita sekä rauhallisen ympäristön.

Tjäreborg oli ensimmäinen matkanjärjestäjä Suomessa, joka ryhtyi panostamaan vain aikuisille suunniteltuihin hotelleihin. Ensimmäinen vain aikuisille tarkoitettu Sunprime-hotelli avattiin vuonna 2007 Gran Canarialle.

Nyt aikuisille tarkoitettuja Sunprime-hotelleja on jo 15 ja ne sijaitsevat suosituissa lomakohteissa. Rauhallisuus, parempi palvelutaso sekä kestävän matkailun periaatteiden noudattaminen viehättävät vain aikuisille tarkoitetuissa Sunprime-hotelleissa.

Sunprime-hotellit ovat aina neljän tähden hotelleja, joissa palvelut ovat huippuluokkaa. SPA, kuntosali sekä ilmainen WiFi löytyvät kaikista Sunprime-hotelleista. Hintaan kuuluvat myös ilmaiset liikuntatunnit, suora bussikuljetus lentokentältä hotelliin sekä Easy Travel -palvelu eli kotimatkan lähtöselvitys jo hotellissa.

Talven suosituimmat Sunprime-hotellit löytyvät Kanariansaarilta

Sunprime Atlantic View ****+

Sunprime Atlantic View -hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Playa del Inglésissä. Atlantic View on Tjäreborgin ensimmäinen Sunprime-hotelli. Hotellissa on suuri, kaunis allasalue ja peräti kolme lämmitettyä allasta. Uimaan suolaiseen meriveteen pääsee kätevästi hotellin järjestämällä ilmaisella bussilla, joka liikennöi useamman kerran päivässä.

Sunprime Atlantic View on Tjäreborgin suosituin golf-hotelli Gran Canarialla. Täältä on hyvät yhteydet monille saaren golfkentistä. Hotellissa on myös hyvät kuntoilumahdollisuudet ja tarjolla on esimerkiksi vesiaerobicia ja joogaa. Hotellissa voi myös treenata ilmaiseksi kuntosalilla tai ostaa erilaisia hemmotteluhoitoja Sunprime Spasta.

Sunprime Coral Suites & Spa ****+

Sunprime Coral Suites & Spa on yksi suosituimmista Sunprime-hotelleista. Sunprime Coral Suites & Spa sijaitsee hyvällä paikalla Playa de las Américasissa. Keskustan monipuoliset ostosmahdollisuudet, lukuisat ravintolat, baarit ja huvittelumahdollisuudet ovat aivan käden ulottuvilla. Hotellista on lyhyt kävelymatka suositulle rannalle ja rantakadulle. Monet Teneriffan parhaista golfkentistä ovat lyhyen matkan päässä.

Kuten muissakin Sunprime–hotelleissa, myös täällä on kuntosali, jossa voi käydä treenaamassa omin päin. Jos mieluummin treenaa ryhmässä, voi osallistua ohjatuille liikuntatunneille, joiden vetäjinä toimivat ammattitaitoiset SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Hintaesimerkki:

Sunprime Coral Suites & Spa, yhden viikon matka, lähtö Helsingistä 12.12.2017, hinta 690 euroa/henkilö.

TOP5-kohteet Kanariansaarilla

1) Teneriffa

2) Gran Canaria

3) Fuerteventura

4) Lanzarote

5) La Gomera

Sunprime-hotellit lyhyesti

• Ikäraja 16 vuotta • Ilmainen WiFi • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja • Suora lentokenttäkuljetus ja lähtöselvitys hotellilla • Vähintään 4 tähteä • Rauhalliset uima-altaat

Mikä on Easy Travel?

• 10 kiloa ylimääräistä matkatavaraa • Suora bussikuljetus hotellille • Lähtöselvitys paluulennolle jo hotellissa

Tjäreborg Facebookissa ja Instagramissa


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio