Kaupallinen yhteistyö

Näin syntyy suosittu joululahja tuhansien korien kokemuksella

Joulukori on hyvä lahjaidea, jonka saat Sokos Herkusta heti mukaasi tai tilaamalla siihen mieleisesi sisällön etukäteen.

Näin syntyy suosittu joululahja tuhansien korien kokemuksella

Emilia Rissanen ja Susanna Salonen ovat täyttäneet Tampereen Sokos Herkun lahjakorit jouluisilla tuotteilla, joista riittää nautintoja myös tuleviin talvi-iltoihin.

-Joulutunnelma syntyy meillekin juuri näitä lahjakoreja tekemällä, sanovat Emilia Rissanen ja Susanna Salonen joulupuuhien keskeltä.

Joulua odotellessa tänäkin vuonna valmistuu jälleen tuhansia suosittuja lahjakoreja Tampereen Sokos Herkkuun ja Pirkanmaan Osuuskaupan muihin myymälöihin.

Perinteinen kori sisältää glögiä, piparkakkuja, teetä, suklaata sekä manteleita ja rusinoita glögiin sopivana sekoituksena. Lisäksi mukaan on sujautettu kuparipannulla valmistettu jouluinen hillo sekä joulupöydän ruokien makua korostava sinappi.

Yllätä ystäväsi joulun mauilla ja tuoksuilla, jotka on koottu kätevään koriin.

Yllätä ystäväsi joulun mauilla ja tuoksuilla, jotka on koottu kätevään koriin.

-Omassa toivekorissani suklaa on pääasia, mutta myös glögi ja piparit ovat suosikkejani, Emilia Rissanen paljastaa.

-Minun lempparikorissani on glögiä, pipareita ja suklaata, mutta niiden lisäksi joulukahvia, Susanna Salonen luettelee suosikkinsa.

Lahjat valmistetaan ja tuotteet niihin kerätään tuhansien korien kokemuksella.

Lahjat valmistetaan ja tuotteet niihin kerätään tuhansien korien kokemuksella.

Jouluperinteitä sisältävä kori tarjoaa toki vuosittain myös uusia ja ajankohtaisiakin makuja ja tuoksuja.

-Tänä vuonna korissa on lisäksi hunajaa, ja Suomi 100 vuotta -juhlavuosi näkyy kahvissa, teessä sekä suklaassa, Susanna Salonen kertoo.

Hyvä lahjaidea korin lisäksi on myös Suomi 100 vuotta -lyhty, josta löytyy talviteetä, juhlaglögiä sekä perinteiset Suomi-konvehdit.

-Suomessa valmistettu talvitee on karpalon ja kinuskin makuista mustaa teetä, joka lämmittää mukavasti kylmänä päivänä, Susanna Salonen esittelee.

Juustolauta tykötarpeineen on hieno lahja joulun herkkusuille.

Juustolauta tykötarpeineen on hieno lahja joulun herkkusuille.

Korin ja lyhdyn lisäksi hyvä lahjavaihtoehto on juustolauta, joka sisältää viikunahillon ja keksejä sekä tietenkin juustolaudan ja veitsen. Näiden oheen voi Sokos Herkun juusto-osastolta kerätä mukaan maukkaat juustot.

Nämä joulun valmiit lahjat saat Sokos Herkusta vaivattomasti joko ostoskäynnin yhteydessä tai tilaamalla ennakkoon, sillä tuotteet voidaan kerätä myös asiakkaan toiveiden mukaan.

Tilauksen voi jättää meille joko myymälässä, sähköpostitse Tilaukset.HerkkuSokosTampere@sok.fi tai soittamalla numeroon 010-7670956.

Iloa jouluun ja talvi-iltoihin

Sokos Herkun joulukori sopii hyvin lahjaksi, josta riittää iloa makuina ja tuoksuina joulun lisäksi myös tuleviin talvi-iltoihin.

Tänä vuonna lahjakorin sisällössä maistuu myös Suomi 100 vuotta -juhla.

Lahjakorin lisäksi jouluisia tuotteita sisältävä lyhty sekä joulun kattauksiin sopiva juustolauta oheistuotteineen ovat hyviä lahjaideoita.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio