Kaupallinen yhteistyö

Miten istuvat yhteen harmaa tammiparketti ja turkoosi fototapetti?

Moni tuntee remonttistressin: olisi ihana uudistaa kotia ja puutarhaa, mutta projektiin liittyy paljon ratkaisemattomia kysymyksiä. Mikä on paras materiaali lattiaan tai väri seinään? Osaanko tehdä kaiken itse? Mitä työkaluja tarvitsen? Mikä kasvi menestyisi varjoisassa pihassamme?

Miten istuvat yhteen harmaa tammiparketti ja turkoosi fototapetti?

Ville Inkilä haluaa, että Kodin Terrasta saa avun kaiken kokoisiin kodin remontteihin.

Kodin Terran uudistus vastaa juuri näihin asiakkaan mieltä vaivaaviin kysymyksiin. Asiantuntija-avun lisäksi tarjolla on huikea kattaus helppoja ja inspiroivia ratkaisuja unelmien kodin rakentajalle.

– Monet kodin pienet rempat on helppo ja hauskakin tehdä itse, kun tekemiseen saa fiksut neuvot. Jos taas et halua tehdä töitä itse, Terrasta saat myös loistavat palvelut sisustussuunnittelusta remonttiapuun, Nokian Kodin Terran toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Ville Inkilä kertoo.

Kodin Terran palvelujen lisäksi myös itse myymälä uudistuu täysin. Hyllyt mataloituvat, selkeät opasteet ohjaavat kohti tuotteita ja kaikki keskeiset tuotetiedot löytyvät hyllyn reunasta. Asioinnin helpottamiseksi heti sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy palvelupiste, josta asiakas saa tarvitsemansa avun tuotteiden valintaan tuotealueesta riippumatta.

– Myyjämme ovat mielellään apuna niin pieniin tarpeisiin kuin suurempiinkin projekteihin, Inkilä lupaa.

Asiakaspalvelupisteen kupeeseen tulee alue, johon on kerätty mallit myymälän tuotteista. Tuotteet on ryhmitelty siten, että ne ovat kätevästi vertailtavissa ja yhdisteltävissä, mikä voi innostaa villeihinkin kokeiluihin. Miltä näyttäisi vaikkapa skandinaavistyylinen vaalea laatta marokkolaishenkisen kuviolaatan kanssa? Tai entä miten istuvat yhteen harmaa tammiparketti ja turkoosi fototapetti?

– Tervetuloa testaamaan kaikkia mahdollisia yhdistelmiä, Inkilä toivottaa.

 

Uudistuneen Kodin Terra Nokian avajaisia vietetään 19.-22.4. Kolmenkulmassa.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio