Kaupallinen yhteistyö

Mielikuvien maalipaikka on nyt Nekalassa!

Kun pintamateriaaleihin erikoistunut RTV-Yhtymä Oy muutti Nekalaan vanhaan Postin lajittelukeskukseen, pääsivät kuluttajia neuvovat ammattilaiset itsekin tekemään pientä pintaremonttia. Paikallisjohtaja Asko Lindström myöntää, että kuluttajille tutut asiat toimivat edelleen yhtä hyvin, mutta paremmissa tiloissa.

Mielikuvien maalipaikka on nyt Nekalassa!

Kalkkimaaliratkaisut kiinnostavat kuluttajia yhä enemmän. RTV vastaa kysyntään asiantuntevilla neuvoilla. Pelkkä maalipurkki kädessä ei RTV:stä tarvitse lähteä, vaan pää täynnä tietoa ja niksejä, paikallisjohtaja Asko Lindström kertoo.

Nekalassa on vahva rakentamisen ja sisustamisen tunnelma, ja kun RTV:n muutto Sammonkadulta tuli ajankohtaiseksi, oli suunta selvä.

– Sijainti oli ratkaiseva tekijä, sillä Nekalaan on helppo tulla ja täällä on monta muutakin alan toimijaa.

Asko Lindström toteaa, että pitkät perinteet tekivät vahvan juuriston, ja moni edelleen hakeutuu Sammonkadulle.

– Kasvoimme Sammonkadun toimitiloista ulos. Nyt sama hyvä henkilökunta löytyy nyt uudesta paikasta.

Tervetuloa tutustumaan liikkeesemme Ahlmanintie 61, Tampere.

Tervetuloa tutustumaan liikkeesemme Ahlmanintie 61, Tampere.

Tarjolla mielikuvia

Pintamateriaalien erikoisliikkeen uudessa toimitilassa on panostettu visuaalisuuteen ja kuluttajan on helppo ensi silmäyksellä löytää etsimänsä.

– Täällä on paremmin tilaa laittaa tuotteita visuaalisesti esille, sillä moni haluaa tuotteen lisäksi mielikuvia. Kun tuotteet ovat kauniisti ja ilmavasti esille, löytää asiakas helpommin inspiraation ja ideoita kotinsa sisustamiseen.

Moni mieltää RTV:n maalikaupaksi juuri pitkien perinteiden lisäksi, mutta yhtä tärkeään rooliin rinnalle on noussut muutkin pintamateriaalit. Kokonaisuuden hallintaa helpottaa se, että laatat, tapetit, lattianpäällysteet, pienisisustustuotteet ja kylpyhuoneen kalustemallit ovat valoisassa liiketilassa esillä näyttävästi.

– Kun hieman erikoisemman värinen laatta ei ole vain mallikappaleena muiden rinnalla vaan osana kokonaisuutta, hahmottaa sen paremmin. Nyt muodissa on punaiset, turkoosit ja kimaltelevat mosaiikkilaatat.

Tietoa ja neuvoja

Pintamateriaaliratkaisuja haetaan koko perheen voimin. Lindström myöntää, että sisustamisen, remontoinnin ja rakentamisen kanssa painivat kuluttajat tietävät mitä haluavat, ja ottavat asioista selvää. Juuri siksi myös myynnin ammattilaiset kouluttautuvat ja seuraavat trendejä.

Mitä paremmin osaamme auttaa niin ammattilaisia kuin kuluttajiakin, sitä parempi tulos on kaikkien kannalta, toteaa Lindström.

Mitä paremmin osaamme auttaa niin ammattilaisia kuin kuluttajiakin, sitä parempi tulos on kaikkien kannalta, toteaa Lindström.

– Tuotteiden lisäksi myynnissä on ammattitaito. Mitä paremmin osaamme auttaa niin ammattilaisia kuin kuluttajiakin, sitä parempi tulos on kaikkien kannalta.

Lindströmin mukaan niin sisä- kuin ulkomaaleissakin vaaleat suosikit pitävät pintansa, mutta esimerkiksi ulkomaaleista niin sanotut kartanovärit ovat nyt nousussa. Sisällä remonttia tehdään ympäri vuoden mutta ulkomaalauksen osalta sesonki on alkamassa.  Moni etsiikin niin sisälle kuin uloskin ympäristöystävällisempää maaliratkaisua, ja Lindström toteaakin että pahimpien myrkkyjen ajan olevan ohi.

– Erilaiset kalkkimaaliratkaisut kiinnostavat yhä enemmän joten kuluttajien toiveisiin vastataan asiantuntevilla neuvoilla. Pelkkä maalipurkki kädessä ei siis lähdetä vaan myös pää täynnä tietoa ja niksejä.

 

RTV-Yhtymä Oy

Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.

Perustettu vuonna 1951.

Toimi 25 vuotta Tampereen Sammonkadulla.

Muutti marraskuussa 2017 Nekalaan.

Käytössä nyt 4000 neliön toimitila ja 30 rautaista ammattilaista.

Talousalueena koko Pirkanmaa.

Liiketilat myös Nokialla ja Kangasalla.

 

RTV-Yhtymä Oy, Tampere

Ahlmanintie 61, Tampere


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio