Kaupallinen yhteistyö

Makua luomusta ja erikoishedelmistä – Näillä vinkeillä pääset hyvään alkuun

Sokos Herkun palkittu hedelmä- ja vihannesosasto tarjoaa runsaan valikoiman luomu- ja lähituotteita.

Makua luomusta ja erikoishedelmistä – Näillä vinkeillä pääset hyvään alkuun

-Annamme mielellämme ruokareseptejä ja vinkkejä, lupaa Sokos Herkun palkitun hedelmä- ja vihannesosaston tuoteryhmävastaava Tuija Virkkula.

-Teemme niin sydämellämme tätä työtä, Sokos Herkku Tampereen hedelmä- ja vihannesosaston tuoteryhmävastaava Tuija Virkkula huokaa asetellessaan osastonsa tuotteita aamulla paikoilleen.

-Osastomme valikoima on nykyään niin laaja, että tuotteita on todella mukava tilata ja tarjota asiakkaille. Meillä on esimerkiksi runsas valikoima erikoishedelmiä, monia eri salaatteja, runsaasti luomutuotteita sekä viljelijöiden suoraan meille toimittamia lähituotteita.

Kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuvien tuoteryhmävastaavien Tuija Virkkulan, Juuli Laineen ja Sinikka Rouhiaisen työ todellakin kantaa hedelmää. Sokos Herkku Tampere nimittäin voitti Suomen paras hedelmä ja vihannesosasto -kilpailun 2015.

-Olemme saavutuksestamme todella ylpeitä. Saamamme asiakaspalaute myös kertoo siitä, että olemme onnistuneet työssämme.

Ennestään tuttujen hedelmien lisäksi ostoksilla kannattaa hyödyntää Sokos Herkun erikoishedelmien tarjonta.

Ennestään tuttujen hedelmien lisäksi ostoksilla kannattaa hyödyntää Sokos Herkun erikoishedelmien tarjonta.

-Kehitämme hedelmä- ja vihannesosastoamme kaiken aikaa, jotta pysymme jatkossakin hyvänä. Jos asiakas toivoo meiltä jotakin tuotetta, yritämme aina saada sen tänne myyntiin, Virkkula sanoo.

-Passiohedelmät, tuoreet viikunat, granaattiomenat, vihreät papajat, pitaijat sekä rambutaanit kuuluvat valikoimiimme, hän mainitsee erikoishedelmistä.

-Monikäyttöisestä passionhedelmästä voi tehdä esimerkiksi smoothien, joka on myös mainio lisuke jäätelön kanssa. Vihreää papaijaa kannattaa kokeilla ruoanvalmistuksessa, ja se sopii erityisesti aasialaisiin ruokiin, Virkkula kannustaa.

Uusin reseptivihkomme tarjoaa ruokavinkit ja paljon muuta herkullista luettavaa. Saat sen Sokos Herkusta ja löydät verkko-osoitteesta keittokomero.fi.

Uusin reseptivihkomme tarjoaa ruokavinkit ja paljon muuta herkullista luettavaa. Saat sen Sokos Herkusta ja löydät verkko-osoitteesta keittokomero.fi.

Sokos Herkun hedelmä- ja vihannesosastolla myös maistellaan ruokia ja niiden raaka-aineita yhdessä asiakkaiden kanssa. Juuli Laine ja Timo Pitkäranta loihtivat tällä kerralla sosekeiton luomubataatista, -porkkanasta, -selleristä ja -sipulista.

-Kun tehdään luomuruokaa, se kannattaa aina maustaa myös luomumausteilla, Sokos Herkun myyntipäällikkö, Maître Rôtisseur Timo Pitkäranta vinkkaa.

Sokos Herkun myyntipäällikkö, Maître Rôtisseur Timo Pitkäranta suosittelee luomuruokiin myös luomumausteita.

Sokos Herkun myyntipäällikkö, Maître Rôtisseur Timo Pitkäranta suosittelee luomuruokiin myös luomumausteita.

Luomubataattisose valmistuu juurespaloista helposti ja nopeasti. Juureksia keitetään miedolla lämmöllä tunnin verran, minkä jälkeen liemi otetaan talteen ja käytetään tarvittavissa määrin soseutuksen ja maustamisen yhteydessä.

-Maustamiseen löytyy fondeja, valmiita jauheita ja liemikuutioita. Oma suosikkini on kanaliemijauhe, ja täyteläisyys tietenkin haetaan luomukermalla.

-Yrteistä maustamiseen sopivat timjami, korianteri ja inkivääri, Juuli Laine lisää.

-Ja juhlavuutta ruoka saa vielä luomusulatejuustosta, Pitkäranta vielä herkuttelee ajatuksella.

HeVi-tuotteiden tuntija

-Sokos Herkun hedelmä- ja vihannesosastolla kannatta tutustua myös erikoishedelmiin sekä moniin luomu- ja lähituotteisiin.

-Kokeile vaikkapa bataattisosekeittoa, jonka kaikki ainesosat ovat luomua: bataatin, porkkanan, sellerin ja sipulin lisäksi myös kerma ja mausteet.

-Kaupassa kannattaa kysyä myyjän vinkit ruuanlaittoon niin arkena kuin pyhienkin alla. Sokos Herkun reseptivihko on opas maistuvaan ruuanlaittoon.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet