Kaupallinen yhteistyö

Energisempi työntekijä, parempi isä tai vireämpi aamuihminen – Tämän valmennuksen vaikutukset voit mitata

Hyvinvoinnista on saatavissa tuloksia työhön ja omaan elämään. Varalan Urheiluopiston Digiterveys®-ohjelma valmentaa kokonaisvaltaisesti ja vaikuttavasti.

Energisempi työntekijä, parempi isä tai vireämpi aamuihminen – Tämän valmennuksen vaikutukset voit mitata

Varalan Urheiluopiston hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni sekä Digiterveys.fi:n kehittäjät liikuntatieteiden tohtori Minna Tervo ja tekniikan tohtori Pekko Vehviläinen lupaavat Digiterveys®-valmennuksen tarjoavan vaikuttavuutta. Mukana hengessä on myös toimistokoira Faldo.

Ensimmäiset työyhteisöjen Digiterveys®-valmennukset ovat hyvässä menossa Varalan Urheiluopistossa Tampereella.

Vaikuttavuutta ja mitattavuutta tarjoaviin valmennuksiin osallistuu parhaillaan ryhmiä muun muassa Tampereen kaupungin henkilöstöstä ja Tampereen Seudun Osuuspankista.

-Työssä viihtyminen korostuu nyt puheissamme. Vertailemme kokemuksiamme ja pohdimme terveyteen liittyviä valintoja sekä sitä, miten asiat voidaan tehdä paremmin. Tämä kaikki vaikuttaa yleiseen ilmapiiriin, kiittelee Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetusjohtaja Kristiina Järvelä.

Hän sanoo mittaamisen koukuttavan ihmisiä nimenomaan hyvällä tavalla, ja sitä on sisällytetty ohjelmaan sopivasti.

-Keskeistä on ihmisten oivalluttaminen omasta hyvinvoinnistaan, Varalan Urheiluopiston hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni luonnehtii.

Jotta oivaltaminen omasta hyvinvoinnista muuttuu teoiksi ja teot muuttuvat edelleen rutiineiksi, tarvitaan Sunin mukaan riittävän pitkä valmennusaika, esimerkiksi juuri vuoden mittainen ohjelma.

Digiterveys®-valmennus on liikuntatieteiden tohtori Minna Tervon ja tekniikan tohtori Pekko Vehviläisen kehittämä menetelmä, joka perustuu tieteelliseen ja tutkittuun tietoon.

Vehviläinen korostaa kokonaisvaltaisuutta, ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa juuri mittarit ovat oivalluttavana apuna.

-Terveydenhuollossakin painopiste on siirtymässä ennakoivalle puolelle, ja siksi datan ja valmennuksen merkitys kasvaa, Vehviläinen sanoo.

-Tärkeää olisi uskaltaa ottaa ennaltaehkäisevä vaikuttavuus käyttöön, Minna Tervo lisää.

Mittaamalla saatujen tulosten lisäksi valmennuksen vaikutukset voi huomata arjen elämässä muutenkin.

”Tämä oli herätys” tai ”Ohjelma on laittanut ajattelemaan asioita”, Tervo mainitsee esimerkkeinä valmennettavien omista havainnoista.

Pekko Vehviläinen näyttää omalta älypuhelimeltaan tuoreen mittaustuloksen, jonka mukaan hänellä on ollut aamulla selvä stressipiikki.

-Yritän toimia vastaisuudessa paremmin ja tehdä aamun asioita valmiiksi jo illalla. Mokistaan voi oppia. Muutokset lähtevät sieltä, Vehviläinen kiteyttää huomionsa.

Älyranneke ja älysormukset välittävät ajantasaista tietoa hyvinvoinnistasi.

Älyranneke ja älysormukset välittävät ajantasaista tietoa hyvinvoinnistasi.

Digiterveys® - tästä on kyse

Digiaika on tuonut huippu-urheilussa käytettävät mittausmenetelmät tavallisten kuluttajien ulottuville.

Varalan Urheiluopisto on osakkaana Digiterveys.fi-yrityksessä, joka yhdistää palvelussaan uusimman terveysteknologian hyvinvointivalmennukseen.

Palvelu on liikuntatieteiden tohtori Minna Tervon ja tekniikan tohtori Pekko Vehviläisen kehittämä menetelmä, joka perustuu tieteelliseen ja tutkittuun tietoon.

Digiterveys-ohjelman hyödyt ja vaikuttavuus voidaan osoittaa työnantajalle. Yritys saa sijoittamansa rahan jopa seitsenkertaisesti takaisin.

Valmennukseen kuuluvat muun muassa aktiivisuusmittaus ja unimittaus sekä tapaamiset valmentajan kanssa niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissäkin.

Vuoden kestävästä Digiterveys®-ohjelmasta voidaan irrottaa yksittäisiä lyhyempiä teemoja.

Pyydä tarjous tästä.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio