Kaupallinen yhteistyö

Arveluttaako uuden asunnon ostopäätöksen teko? Lue uudiskauppaa helpottavasta ratkaisusta

Haaveiletko uudesta, vielä rakenteilla olevasta asunnosta, mutta lopullisen ostopäätöksen teko arveluttaa? Piirrokset ja havainnekuvat ovat vain suuntaa antavia ja asunnon materiaalivalinnat ja värimaailman päättäminen pelkkien mallipalojen ja piirrosten perusteella tuntuu riskipeliltä. Myös tilaratkaisujen hahmottaminen on vaikeaa, sillä pohjapiirroksesta on vaikea nähdä, minkä kokoisia huoneet oikeasti ovat.

Arveluttaako uuden asunnon ostopäätöksen teko? Lue uudiskauppaa helpottavasta ratkaisusta

Mitäpä jos olisikin mahdollista astua sisälle uuteen asuntoon ja kokea, miltä tuntuu kävellä eteisestä kohti olohuonetta? Nähdä aamuauringon valon tulvimisen keittiöön ja katsella ikkunoista avautuvaa maisemaa. Sovittaa tummaa klinkkeriä kylpyhuoneen lattiaan ja vaihtaa se vaaleampaa, palata takaisin ja vertailla. Kuulostella rauhassa, olisiko juuri tämä meidän tuleva koti.

Virtuaaliesittelyssä pystyt muuttamaan vaikkapa keittiön väritystä ja näkemään konkreettisesti, mikä vaihtoehto miellyttää omaa silmää. Pääset myös esteettä liikkumaan asunnossa ja näkemään, miten eri  vuorokaudenaikona luonnonvalo ja sen suunta vaihtelevat huoneissa.

Virtuaaliesittelyssä pystyt muuttamaan vaikkapa keittiön väritystä ja näkemään konkreettisesti, mikä vaihtoehto miellyttää omaa silmää. Pääset myös esteettä liikkumaan asunnossa ja näkemään, miten eri vuorokaudenaikona luonnonvalo ja sen suunta vaihtelevat huoneissa.

– Uudiskohdekaupan haasteena on se, että hyvin pitkään myydään jotakin, mitä ei vielä ole edes olemassa. Kuitenkin puhutaan tavallisen ihmisen elämän suurimmista kaupoista. Ei siis ole ihme, että ostopäätös pelkkien havainnekuvien ja pohjapiirroksen perusteella on vaikeaa, pohtii Huom! Pirkanmaan Laatuvälityksen toimitusjohtaja Samuel Riippa.

– Samalla moni kokee painetta, että ostopäätös pitäisi tehdän piankin, jotta saa juuri haluamansa asunnon.

Huomin toiminta-ajatuksena on alusta alkaen ollut asiakaslähtöisyys eli se, mitä kiinteistönvälitystoimistolta odotetaan ja miten asiakasta voidaan palvella kokonaisvaltaisesti.

– Olemme aina pyrkineet miettimään, mitä asiakas haluaa ja millaista palvelua hän tarvitsee, jotta asuntokaupat saavat onnellisen lopun. Vuonna 2017 tehdyllä 1200 kaupalla olemmekin käytettyjen asuntojen myynnissä Pirkanmaan suurin yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, Riippa kertoo.

– Tätä samaa asiakaslähtöisyyden toimintamallia haluamme nyt tuoda myös uudiskohdekauppaan, Riippa jatkaa.

Huom! ja virtuaalisia asuntoesittelyjä sekä lähes valokuvatasoisia havainnekuvia toteuttava Huoneistostudio solmivat yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta Huom! voi ainoana kiinteistönvälitystoimistona Pirkanmaalla tarjota asiakkailleen virtuaalisia esittelyjä asunnoissa, joita ei ole vielä edes rakennettu. Esittely voidaan toteuttaa joko Huoneistostudiolla tai Huomin tiloissa.

Virtuaaliesittely voidaan toteuttaa Huomin tai Huoneistostudion tiloissa.

Virtuaaliesittely voidaan toteuttaa Huomin tai Huoneistostudion tiloissa.

Kutsu itsesi kylään tulevaan kotiisi!

– Vastaava palvelu on käytössä joillakin rakennusfirmoilla, mutta me näimme tärkeänä tuoda palvelun myös kiinteistönvälityksen työkaluksi ja samalla lisäpalveluksi niin kuluttaja- kuin rakennuttaja-asiakkaillemmekin, kertoo Riippa.

– Näimme virtuaaliesittelyssä hienon mahdollisuuden kuluttajan kannalta mutta myös rakennuttajalle uudesta tekniikaasta on paljon hyötyä. Ostajat pääsevät tutustumaan uuteen kotiinsa virtuaalisesti jo rakennusaikana, joten ostopäätös on huomattavasti helpompi tehdä ja siten mahdollisimman moni koti on jo myyty, ennen kuin rakennus valmistuu.

Tutustu palveluihimme ja kohteisiimme >>


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio