Kaupallinen yhteistyö

Anna keittiömme auttaa ruuanlaitossa – Tämä on lyhin reitti valmiiseen pöytään

Upeasta HerkkuHetki-valmisruokatiskistä saat mukaasi niin kylmät salaatit kuin ruuat lämpimiinkin aterioihin.

Anna keittiömme auttaa ruuanlaitossa – Tämä on lyhin reitti valmiiseen pöytään

Sokos Herkun upeat kokit Annika Sutinen ja Sanna Koort lupaavat tuttujen ruokasuosikkien rinnalle aina maistettavaksi myös uusia makuja.

HerkkuHetki-valmisruokatiskin salaatit ja lämpimien aterioiden maistuvat ruuat odottavat Sinua Tampereen Sokos Herkussa.

Maistuisiko vaikkapa yrttipastakanasalaatti, jossa salaattipohja saa seurakseen yrttimarinoitua pastaa, broileria, mozzarellapalloja, rucolaa, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä parmesaanilastuja?

-Hyvä salaatti on tehty tuoreista raaka-aineista ja valmistettu aina ammattitaidolla – makua koskaan unohtamatta! Sokos Herkun kokki Sanna Koort määrittelee.

SokosHerkun salaatit valmistetaan parhaista raaka-aineista oman keittiön ammattitaidolla – ja ammattisalaisuuksillakin!

SokosHerkun salaatit valmistetaan parhaista raaka-aineista oman keittiön ammattitaidolla – ja ammattisalaisuuksillakin!

Tarjolla on jo ennestään suosittuja salaatteja, mutta uusiakin makuja voidaan toki toteuttaa asiakkaiden toiveita noudattaen, lupaavat Sokos Herkun kokit. Salaatit voidaankin valmistaa hyvin monenlaisista raaka-aineista. Yrttipastakanasalaatti on puolestaan hyvä esimerkki kokonaisuudesta, joka on jo ruoka sinänsä. Suosittuja uutuuksia ovat esimerkiksi härän pastramisalaatti ja lohi-kvinosalaatti.

Salaattitiskin ajankohtaiseen valikoimaan kuuluvat totta kai rosolli, italiansalaatti, sienisalaatti, waldorffinsalaatti ja fetamelonisalaatti.

Valmisruokatiskin tuotteet tarjoavat lyhyen reitin herkulliseen ruokapöytään.

Valmisruokatiskin tuotteet tarjoavat lyhyen reitin herkulliseen ruokapöytään.

Lämpimien ruokien valikoimaan taas kuuluvat esimerkiksi jauhelihapihvit, lihapullat, kaalikääryleet ja lohitäytteiset uuniperunat.

-Ja tietenkin meidän oma HerkkuHetki-perunamuusi, Sanna Koort vinkkaa. Valmisruokatiskin antimiin kuuluvat myös suositut kalatuotteet aina lohesta alkaen.

Hyvän aterian kruunaa maistuva jälkiruoka. Valmisruokatiskissä tarjolla oleva omenakanelirahka esitellään myös Sokos Herkun uudessa reseptivihossa.

-Kermainen rahka maustetaan sokerilla, kanelilla, omenakuutioilla ja omenasoseella sekä koristellaan sitruunamelissalla. Tämä on tosi herkullinen ja raikas jälkiruoka, Sanna Koort suosittelee.

Sokos Herkun omassa keittiössä kehitetyissä ruuissa yhdistyvät ruuanlaiton ammattilaisten osaaminen ja asiakkaiden toiveet. Myös monenlaiset kastikkeet valmistetaan itse.

Annika Sutinen iloitsee mahdollisuudesta kokkina toteuttaa valmisruokiin uusia makuja, joita asiakkaat voivat maistelemalla arvioida.

Annika Sutinen iloitsee mahdollisuudesta kokkina toteuttaa valmisruokiin uusia makuja, joita asiakkaat voivat maistelemalla arvioida.

-Saamme päivittäin toiveita, joita pyrimme myös toteuttamaan. Esimerkiksi kasvisruokia kysellään paljon, mikä näkyykin lisääntyneenä valikoimana, kokki Annika Sutinen kertoo.

-Tässä kokin työssä onkin aivan loistavaa saada valmistaa erilaisia makuja ja päästä tarjoilemaan niitä myös asiakkaille, työtään arvostava kokki summaa.

Uudesta reseptivihosta löytyy SokosHerkun oman keittiön salaisuuksia kokeiltavaksi kotikeittiössä. Saat sen SokosHerkusta ja löydät myös osoitteesta keittokomero.fi.

Uudesta reseptivihosta löytyy SokosHerkun oman keittiön salaisuuksia kokeiltavaksi kotikeittiössä. Saat sen SokosHerkusta ja löydät myös osoitteesta keittokomero.fi.

Valmisruokien taitaja

Ammattikokit valmistavat tasokasta ja maistuvaa ruokaa valmisruokatiskeihimme SokosHerkun omassa keittiössä Tampereella. Nämä helposti mukaan otettavat ruuat tunnistat HerkkuHetki-logosta.

Lähtökohtina ovat SokosHerkussa kehitetyt omat reseptit sekä tuoreet ja puhtaat raaka-aineet.

Keittiömme haluaa säilyttää muutamia salaisuuksia, mutta uudessa Makuasia-reseptivihossa paljastamme niistä muutaman. Lue ja kokeile!


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet