Kaupallinen yhteistyö

101 078 kertaa kiitos

101 078 kertaa kiitos

Samuel Pulkkinen on yksi kiertueen innokkaista näppäilijöistä.

Pirkanmaan Osuuskauppa lahjoitti 101 078 € rakenteilla olevalle Taysin lasten ja nuorten sairaalalle. Summa kerättiin Näppäile hyvää -kiertueella kesän aikana ympäri Pirkanmaata järjestettävien tapahtumapäivien aikana. Asiakkailla oli mahdollisuus pelata maksutta reaktioseinää ja kerryttää samalla lahjoituspottia. Peliaikaa oli minuutti ja jokainen reaktioseinän painallus toi pottiin lisää yhden euron.

– Teemana kiertueella oli yhdessä hyvän tekeminen ja siinä todella onnistuttiin. Lahjoituspotin kasvattamiseen osallistuttiin koko perheen voimin vauvasta vaariin, mikä oli aivan mahtavaa. Yhdessä päästiin 100 000 euron tavoitteeseen ja jopa sen yli, mistä lämmin kiitos kaikille osallistuneille, kiertuetta vetänyt Rebecca Lahnalampi hehkuttaa.

Lahjoitus käytetään laitehälytysjärjestelmän hankintaan

Lahjoituksella hankitaan laitehälytysjärjestelmä, joka lisää potilasturvallisuutta mm. suonensisäisessä lääkityksessä ja nesteytyksessä.

– Jos lääke tai neste on loppumassa, järjestelmä lähettää siitä välittömästi tiedon hoitajan puhelimeen tai vaikkapa käytävänäytölle, projektipäällikkö Kirsi Arvonen kertoo.

Taysin lasten ja nuorten sairaalan rakentaminen etenee aikataulussa. Valmista pitäisi olla siten, että lasten ja nuorten sairaala voidaan suunnitelmien mukaan ottaa käyttöön lokakuussa 2019.

– Tällä hetkellä käynnissä ovat runkotyöt, eli työmaalla tehdään mm. elementtiasennuksia, johtajaylilääkäri, Taysin tukisäätiön hallituksen jäsen Kari-Matti Hiltunen kertoo.

Asiakasomistajat luovuttivat summan Taysissa, vas. Sara, Jari, Samuel ja Hillevi Pulkkinen, Cilla Karppelin ja Ada Kurtti, Merete ja Raimo Toivio sekä toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.

Asiakasomistajat luovuttivat summan Taysissa, vas. Sara, Jari, Samuel ja Hillevi Pulkkinen, Cilla Karppelin ja Ada Kurtti, Merete ja Raimo Toivio sekä toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.

– Sairaalaa rakennetaan julkisin varoin, mutta lahjoitusten ansiosta sen varustelussa voidaan huomioida paremmin niin potilaiden, heidän läheistensä kuin henkilöstön tarpeet ja toiveet, Hiltunen jatkaa.

– On ollut ilo nähdä ihmisten halu auttaa, kaikki kiteyttävät tyytyväisinä.

– Meidän tehtävämme Pirkanmaan Osuuskaupassa on tarjota asiakkaillemme – jotka ovat myös omistajiamme – edullinen ruokakori ja kattavat palvelut. Mikäli siinä onnistumme ja teemme tulosta, pystymme elämään omistajiemme arjessa myös tällaisen lahjoituksen muodossa, Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo.

P.S. Ei hätää, jos et ehtinyt mukaamme kesäkiertueelle kasvattamaan lahjoituspottia, lahjoituksen voit nimittäin tehdä myös osoitteessa www.lahjoitalapsille.fi.

Oma kauppasi Pirkanmaan Osuuskauppa www.pirkanmaanosuuskauppa.fi

Pirkanmaan Osuuskauppa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.


Kaupallinen yhteistyö

Pääaiheet

Sammio