Ilves-kasvatti Naatan Skyttä, 21, loukkaantui pahasti – edessä kuukausien huili

Tanskassa hyvään vireeseen päässyt Skyttä on pitkään sivussa peleistä.

Naatan Skytän peli oli juuri alkanut kulkea, kun loukkaantuminen iski.

Suomen jalkapallon kuumimpiin nuoriin kuuluva Naatan Skyttä kärsi vakavan loukkaantumisen viime viikonloppuna Tanskan liigan ottelussa.

Odensen riveissä pelaava Skyttä, 21, loukkasi jalkansa pahasti. Skyttä pelaa Tanskassa lainalla ranskalaisseura Toulousesta.

Jo tuoreeltaan Toulouse tiedotti, että kyseessä oli vakava loukkaantuminen, joka vaatisi leikkaushoitoa. Tuolloin seura kertoi, että kyse oli nilkkavammasta.

Alkuviikosta lääkärin pakeilla tuli Skytän kannalta vielä ankeampi tieto: hänen sääriluunsa on murtunut. Odenselainen Fyens Stiftstidende -lehti kertoo, että Skyttä on mitä todennäköisimmin sivussa koko loppuvuoden.

Tilanne on erityisen harmillinen Skytän kannalta senkin vuoksi, että hän oli Tanskaan siirtymiseensä jälkeen saanut paljon vastuuta. Skyttä onnistui myös huhtikuun lopussa kahdesti maalinteossa.

Viime kaudella Skyttä oli Toulousesta lainalla Norjassa Vikingin riveissä ja onnistui myös siellä hyvin. Läpimurto Ranskassa ei ole vielä onnistunut.

Ilveksen kasvatti Skyttä siirtyi Toulouseen helmikuussa 2021. Hän ei ole vielä debytoinut Suomen A-maajoukkueessa, mutta teki viime vuonna alle 21-vuotiaiden maajoukkueen paidassa neljä maalia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut