Sisäpiiritoimittaja: Lionel Messi jättää PSG:n – ”Siitä ei ole enää epäilystäkään”

Fabrizio Romanon mukaan Lionel Messi vaihtaa varmasti osoitetta kauden päätteeksi.

Lionel Messi lähtee Pariisista.

Arvostettu sisäpiiritoimittaja Fabrizio Romano kertoo Twitterissä, että Lionel Messin aika PSG:ssä tulee keväällä päätökseensä.

Romano on ollut erinomaisesti perillä futismaailman siirtokuviosta perillä. Italialainen kirjoitti nyt, että Messi lähtee Pariisista muihin maisemiin kauden päätyttyä.

”Siitä ei ole enää epäilystäkään. Kulisseissa puhutaan, että Leon (Messi) isä Jorge kertoi päätöksestä PSG:lle jo kuukausi sitten”, Romanon twiitissä sanotaan.

Messin tulevasta seurasta ei ole vielä tietoa. Vahvimmin miestä on huhuiltu takaisin pitkäaikaiseen seuraansa Barcelonaan tai Cristiano Ronaldon tavoin Saudi-Arabiaan.

Messi riitautui alkuviikosta qatarilaisomisteisen PSG:n kanssa, kun hän piipahti maanantaina matkalla Saudi-Arabiassa. Argentiinalainen toimii Saudi-Arabian turismilähettiläänä eli pr-mannekiinina.

PSG oli luvannut pelaajilleen alkuviikon vapaaksi sillä ehdolla, että joukkue voittaa viikonloppuna liigassa Lorientin. PSG hävisi, mutta silti Messi lähti reissuun omin lupinensa.

Pariisilaisseura piti Messin sooloilua niin vakavana, että pani miehen sivuun seuran toiminnasta kahdeksi viikoksi. Messi puuttuu PSG:n seuraavista kahdesta liigaottelusta. Joukkue kohtaa näissä Troyesin ja Ajaccion.

Messi, 35, siirtyi PSG:hen kesällä 2021 Barcelonasta, jota oli edustanut koko ammattilaisuransa.

Hän on pelannut kuluvalla kaudella Ranskan liigassa 28 ottelua ja tehnyt 15 maalia.

Viime talven MM-kisoissa Argentiina voitti maailmanmestaruuden Messin johdolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut