Pitkään hiottu sopimus vihdoin maaliin – Ilves hankki uuden kärkipelaajan

Sebit James Ngor siirtyy Australian kakkostasolta Ilvekseen.

Ilveksen kauden avausvoitto tuli Interistä Valkeakoksella pelatussa ottelussa.

Aamulehti

Miesten jalkapalloliigaa pelaava Tampereen Ilves sai maaliin kauan odotetun hyökkääjäsopimuksen. 22-vuotias australialaiskärki Sebit James Ngor liittyy virallisesti joukkueen vahvuuteen pitkän paperisodan jälkeen 1+1-vuotisella sopimuksella.

James Ngor debytoi Ilves-paidassa jo talven Liigacupissa ja teki jo yhden maalin. Ilveksen urheilujohtaja Toni Hevonkorpi kertoi Aamulehdelle jo maaliskuun puolivälissä, että James Ngorin sopimus on lähellä, mutta siirtotekniset asiat ovat viivästyttäneet vahvistusta. Nyt kaikki tarvittavat asiat on saatu sovittua.

”Sebit on harjoitellut meidän mukana jo helmikuusta lähtien, mutta siirtoon liittyi erilaisia byrokraattisia ja teknisiä haasteita Australian suunnasta, joten paperihommat saatiin vasta nyt maaliin. Ollaan erittäin tyytyväisiä, että Sebitin sopimus on nyt valmis”, Hevonkorpi toteaa Ilveksen tiedotteessa.

Liigapeleissä hyökkääjä voi debytoida lauantain KTP-kotipelissä. Viime kauden hän pelasi Australian toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Heidelberg Unitedissa.

Ilves on aloittanut liigakauden kolmella ottelulla, joista koossa on neljä pistettä. Keskiviikkona Ilves kohtaa Suomen cupissa Ykkösessä pelaavan TPS:n.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut