Ilveksen taival Liigacupissa päättyi tappioon ja lohkon jumbosijaan – Päävalmentaja ei tuloksesta murehtinut: ”Olemme aikataulussa”

Ilves hävisi Liigacupin lohkovaiheen päätöspelinsä ja jäi jumboksi.

Ilves hävisi liigacupin päätöspelinsä SJK:lle lukemin 1–2, mutta päävalmentaja Toni Kallio on tyytyväinen pelin kehittymiseen.

25.2. 17:30

Aamulehti

Ilves hävisi miesten jalkapallon Liigacupin lohkovaiheen päätöspelinsä SJK:ta vastaan Pirkkahallissa lukemin 1–2. SJK meni avausjaksolla johtoon Ville Tikkasen ja Vertti Hännisen maaleilla. Ilveksen kavennuksen teki Petteri Pennanen.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio näki esityksessä hyvää, vaikka alku oli tahmea, eikä joukkue aloittanut parhaassa vireystilassaan.

”Pääsimme 20 minuutin jälkeen peliin mukaan ja loimme muutaman laadukkaan maalipaikan. Emme saaneet paikoistamme sisään, ja vastustaja teki kaksi maalia. SJK:n toinen maali oli meiltä heikkoa puolustamista. Toinen puoliaika oli täysin kontrollissamme. Toki otimme vähän riskejä ja jahtasimme tasoitusta”, Kallio summasi.

Ilveksellä on takana kahdeksan viikon harjoitusjakso. Pelaajilla on edessä muutama päivä lepoa ja ensi viikolla omatoimijakso. Viikon päästä tapahtuu paluu treeneihin.

”Seuraamme, miten sää antaa meidän siirtyä ulos hallista. Se tapahtuu joko viikolla 11 tai viimeistään viikolla 12”, Kallio kertoi.

Liigacupin lohkon jumbosija ei mieltä liiaksi paina.

”Vielä on paljon töitä edessä, mutta niin on myöskin aikaa. Meillä oli tietyt pelitapaan ja identiteettimme liittyvät tavoitteet kahdeksalle viikolle. Olemme aikataulussa.”

Ilveksen ja FC Hakan edustamasta Liigacupin B-lohkosta jatkoon menivät ykkösenä AC Oulu ja kakkosena KuPS, joka pelasi päätöspelissään 1–1-tasapelin VPS:n kanssa.

FC Haka jäi kolmanneksi. KuPS ja Haka päätyivät tasapisteisiin, mutta KuPS voitti joukkueiden keskinäisen pelin 1–0 ja eteni jatkoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut