Lionel Messin julkaisu ohitti Cristiano Ronaldon kaikkien aikojen ykkösenä – tämä kuva sai somen sekaisin

Messin julkaisemat kuvat keräsivät alle vuorokaudessa kymmeniä miljoonia tykkäyksiä.

Lionel Messi saavutti unelmansa sunnuntaina, kun hän johdatti Argentiinan maailmanmestariksi.

19.12.2022 20:12

Argentiinan kapteeni ja supertähti Lionel Messi vankisti asemaansa maailman parhaana jalkapalloilijana, kun hän johdatti maan MM-kultaan sunnuntaina Qatarin kisoissa.

Messiä on verrattu jo vuosia Portugalin tähteen Cristiano Ronaldoon, ja nyt Messi ohitti kilpakumppaninsa niin sanotusti tämän ”kotikentällä”.

Ronaldo on maailman seuratuin urheilija Instagramissa, ja hänellä on jo 518 miljoonaa seuraajaa. Messi jää kauas taakse, sillä seuraajia oli maanantai-iltana ”vain” 399 miljoonaa.

Ronaldolla oli ennen MM-finaalia nimissään kaikkien aikojen tykätyin urheilijan julkaisu, mutta se muuttui sunnuntaina. Ronaldo julkaisi ennen MM-kisoja kuvan itsestään pelaamassa šakkia Messin kanssa. Kuva on mainos.

Tähtikuvaaja Annie Leibovitzin ottamasta kuvasta on tykännyt lähes 42 miljoonaa ihmistä. Se oli urheilijoiden julkaisusta ykkönen, kunnes Messi ja Argentiina voittivat maailmanmestaruuden.

Messi julkaisi kuvia itsestään juhlimassa ottelun aikana ja sen jälkeen, ja julkaisu keräsi alle vuorokaudessa jo yli 44 miljoonaa tykkäystä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut