Luka Modric jatkaa maajoukkueessa ainakin Kansojen liigassa

MM-tasolla Kroatian kapteenin pelit saattavat olla ohi.

Luka Modric johdatti Kroatian kapteenina joukkueen kahteen perättäiseen MM-mitaliin.

17.12.2022 23:20

Kroatian jalkapallosuuruus Luka Modric johdatti maansa mitaleille toisessa peräkkäisessä MM-lopputurnauksessa, kun Kroatia kaatoi lauantaina pelatussa Qatarin kisojen pronssiottelussa Marokon 2–1. Neljä vuotta sitten Kroatian paidassa MM-hopeaa saavuttanut Modric, 37, pelasi lauantaina huiman maajoukkueuransa 162. ottelun, mutta lisää on vielä tulossa.

Kroatia hakee ensi kesäkuussa jälleen suurta saavutusta, kun se pelaa Kansojen liigan ylimmän eli A-tason lopputurnauksessa Hollannin, Italian ja Espanjan kanssa. Modricin MM-ura on ehkä ohi, mutta mies on mukana Kroatian tavoitellessa Kansojen liigan voittoa.

”Se on suunnitelmana. Olisi hölmöä olla pelaamatta Kansojen liigassa, ja katsotaan sitten sen jälkeen mitä tulee. Mutta kyllä haluan ehdottomasti pysyä maajoukkueessa Kansojen liigaa varten”, Modric sanoi MM-pronssipelin jälkeen HRT-kanavalle.

Pronssi maistui veteraanille.

”Palaamme loppujen lopuksi Kroatiaan voittajina. Kroatia ei ole kerran 20 vuodessa sattuva ihme (MM-kisoissa). Todistimme täällä, että olemme tasainen suorittaja, emme mikään musta hevonen vaan jalkapallon supervoima.”

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut