Cristiano Ronaldo avasi viimein tuntemuksiaan MM-pettymyksen jälkeen

Portugalin supertähti selitti sunnuntaina käytöstään lauantain Marokko-tappion hetkellä.

Portugalin kapteeni ja supertähti Cristiano Ronaldo häipyi pikavauhtia pukukoppiin, kun Marokko oli voittanut Portugalin puolivälierässä ja edennyt välieriin.

11.12.2022 18:15

Jalkapallon MM-kisoista kotimatkalle joutunut Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo poistui kirvelevän puolivälierätappion jälkeen nopeasti stadionin uumeniin.

37-vuotiasta konkaria ei kiinnostanut lauantaina onnitella vastustajia tai lohduttaa omia pelaajia, mitä ei yleisesti pidetä sopivana käytöksenä joukkueensa kapteenille.

Sunnuntaina Ronaldo avasi viimein tuntemuksiaan Instagram-tilillään. Hän aloitti tunteikkaan päivityksensä kertomalla, kuinka MM-kullan voittaminen Portugalille oli hänen uransa suurin ja kunnianhimoisin unelma.

”Taistelin kovasti sen eteen. Annoin kaikkeni viisissä MM-kisoissa, jotka sain pelata loistavien pelaajien rinnalla ja miljoonien portugalilaisten tukemana. Jätin kaikkeni kentälle, en koskaan perääntynyt taistelusta tai antanut periksi unelmalleni”, hän kirjoitti.

”Valitettavasti unelma oli eilen ohi.”

Rivien välistä on luettavissa, että supertähti tietää jo pelanneensa viimeisen MM-kisaottelunsa. Ronaldo on seuraavien MM-kisojen aikaan jo 41-vuotias.

Ronaldo selittää viestissään myös lauantain Marokko-ottelun jälkeistä käytöstään kertomalla, ettei reagointi ole kannattavaa kun tunteet käyvät kuumimmillaan.

”Haluan kaikkien tietävän, että vaikka paljon on sanottu, kirjoitettu ja spekuloitu, omistautumiseni Portugalia kohtaan ei ole muuttunut hetkeksikään”, kirjoitti tähti, joka putosu kisojen aikana avauskokoonpanosta.

”Taistelin aina kaikkien tavoitteiden puolesta, enkä koskaan kääntäisi selkääni joukkuekavereilleni ja maalleni.”

Tähtihyökkääjä päätti kirjoituksensa kertomalla, ettei hänellä ole tällä hetkellä muuta sanottavaa. Sen jälkeen Ronaldo kiitti sekä Portugalia että Qataria.

”Unelma oli kaunis niin kauan kuin se kesti.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut