Kylian Mbappén käytös Harry Kanen epäonnistumisen jälkeen kuohuttaa

Kylian Mbappén käytös on kuuma puheenaihe.

Kylian Mbappén tuuletti Ranskan voiton varmistuttua lauantaina 10. joulukuuta.

11.12.2022 11:16

Ranska nujersi Englannin dramaattisten vaiheiden jälkeen jalkapallon MM-turnauksen puolivälieräottelussa lauantaina 2–1.

Yksi ottelun ratkaisuista oli Englannin tähtipelaajan Harry Kanen, 29, epäonnistunut rangaistuspotku pelin loppupuolella.

Lue lisää: Dramaattinen MM-kisapäivä! Olivier Giroud nousi Ranskan sankariksi, Harry Kane englantilaisten antisankariksi – Portugalin ja Englannin MM-unelmat murskaantuivat launtaina

Kanella oli mahdollisuus tasoittaa peli, mutta veto lähti niin sanotusti taivaan tuuliin. Yleensä varmana pilkkujen ampujana tunnettu Kane oli jo aiemmin ottelussa onnistunut kerran rangaistuspotkussa.

Ranskan supertähti Kylian Mbappén, 23, reaktio Kanen epäonnistumiseen on herättänyt laajalti huomiota. Televisiokuvien perusteella Mbappé näytti nauravan liki hysteerisesti englantilaisen kanssapelaajansa epäonnistumiselle.

Lue lisää: Some tulvii irvailua Harry Kanen epäonnistumisesta – Pettynyt kapteeni BBC:lle: Tämän kanssa täytyy elää

Esimerkiksi ESPN-kanava julkaisi kuvan Twitterissä Mbappén reaktiosta.

Mbappén nauru voidaan nähdä vähintäänkin ilkikuriseksi. Nettikeskusteluissa sitä on pidetty myös epäkunnioittavana. Brittilehti Daily Express kuvaili Mbappén käytöstä julmaksi hetkellä, joka oli Kanelle äärimmäisen järkyttävä.

Epäkunnioittava käytös vastustajia kohtaan nousi puheenaiheeksi MM-turnauksessa jo Argentiinan ja Hollannin välisessä väännössä, jossa nähtiin ilkkumista ja venyteltiin niin sanotun henkisen pelin äärirajoja puolin ja toisin.

Nopeudestaan ja näyttävästä pallonhallintatekniikastaan tunnettu Mbappé on tehnyt meneillään olevassa MM-turnauksessa viisi maalia. Ottelussa Englantia vastaan hän ei onnistunut maalinteossa.

Ranska kohtaa MM-välierässä Marokon keskiviikkona.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut