Some tulvii irvailua Harry Kanen epäonnistumisesta – Pettynyt kapteeni BBC:lle: Tämän kanssa täytyy elää

Myös Harry Kanea puolustavia viestejä löytyy Twitteristä.

Harry Kanen painoi kasvot käsiinsä epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen. Englanti hävisi Ranskalle lauantaina 10. joulukuuta pelatun puolivälieräottelun maalein 1–2.

11.12.2022 11:07

Harry Kane nousi Englannin miesten maajoukkueen kaikkien aikojen maalipörssin jaetulle ykkössijalle Wayne Rooneyn rinnalle, mutta Englanti hävisi Ranskalle 1–2 lauantaina jalkapallon miesten MM-turnauksen puolivälierissä Kanen epäonnistumisen myötä.

Kane tasoitti pelin 1–1:een rangaistuspotkulla, mutta hänen illan toinen rangaistus­potkunsa 84. minuutilla lensi karkeasti yli ja Englanti putosi jatkosta.

”Tämä on vaikeaa niin minulle henkilökohtaisesti kuin joukkueellekin. Minun täytyy elää tämän kanssa ja kestää se pystyssä päin”, Kane sanoi yleisradioyhtiö BBC:lle.

Lue lisää: Dramaattinen MM-kisapäivä! Olivier Giroud nousi Ranskan sankariksi, Harry Kane englantilaisten antisankariksi – Portugalin ja Englannin MM-unelmat murskaantuivat launtaina

Sekä Kane että Ranskan maalivahti Hugo Lloris edustavat seurajoukkuetasolla Tottenhamia.

”En voisi olla ylpeämpi pojista. Meillä oli parempia jaksoja ja parempia maalipaikkoja, mutta jalkapalloilu ratkeaa pieniin yksityiskohtiin. Kapteenina ja rangaistupotkussa epäonnistuneena otan vastuun siitä. Valmistautumisessani ei ollut vikaa, eikä missään yksityiskohdissa ennen peliä. Tunsin oloni luottavaiseksi laukoessani, en vain onnistunut siinä haluamallani tavalla”, Kane sanoi.

Harry Kanen toinen rangaistuspotku meni yli maalin.

Harry Kanen ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen.

Valmentaja asettui tueksi

Ottelun jälkeen sosiaaliseen mediaan alkoi tulvia erilaisia irvailuja Kanen epäonnistumisesta. Tyypillisimpiä ovat pallon lähteminen stadionin yli lentävälle kiertoradalle, mutta myös itse kuvattuja versioita tilanteesta löytyy.

Pelkästään Kanea irvailevia viestejä ei sosiaalisessa mediassa ole, sillä Kane saa myös ymmärrystä ja muistutetaan, että hän on erinomainen hyökkääjä.

Kane teki ensimmäisen maaottelumaalinsa heti maajoukkuedebyytissään vuonna 2015 ja on kerännyt 53 maalin saldon 80 ottelussa.

”Tiedämme, miten monta rangaistus­potku­maalia Harry on tehnyt meille, miten monta maalia hän on tehnyt auttaakseen meidät tähän asti. Hän on tämän vuoksi tulevaisuudessa entistä vahvempi. Hän on maailmanluokan hyökkääjä ja kapteenimme. Hän nousee tästä”, joukkuekaveri Jordan Henderson sanoi.

Myös Englannin valmentaja Gareth Southgate asettui Kanen tueksi.

”Kuten voi odottaa, Harry on alamaissa, mutta hänen ei pidä syyttää itseään mistään. Me olemme tässä asemassa hänen johtajuutensa ja maaliensa ansiosta. Voitamme ja häviämme joukkueena. Hän on ollut uskomattoman hyvä ja luotettava noissa tilanteissa. Emme olisi tässä ilman häntä”, Southgate sanoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut