Englannin hyökkääjä Raheem Sterling matkusti takaisin kotiinsa kesken MM-kisojen, perhe oli kokenut kauhunhetkiä

Brittimedian mukaan aseistautuneita henkilöitä murtautui Sterlingin kotiin lauantai-iltana, kun hänen perheensä oli paikalla.

Raheem Sterling matkustaa takaisin Englantiin kesken MM-kisojen. Kuva Iran-ottelusta.

5.12.2022 9:09

Englannin MM-joukkueen hyökkääjä Raheem Sterling on palannut ainakin väliaikaisesti kotimaahan.

Syynä on se, että brittimedian mukaan aseistautuneita henkilöitä murtautui Sterlingin kotiin lauantai-iltana, kun hänen perheensä oli kotona Lontoon lähistöllä. BBC:n mukaan perheessä on kolme pientä lasta.

Englannin jalkapalloliitto on vahvistanut, että Sterling ei pelannut sunnuntaina 3–0-voittoon päättyneessä ottelussa Senegalia vastaan, koska hänen piti hoitaa ”perheasioita”.

”Tällä hetkellä hänen prioriteettinsa on olla perheen kanssa. Me tuemme häntä ja annamme hänelle aikaa niin paljon kuin hän tarvitsee. Joskus jalkapallo ei ole tärkein asia, vaan perhe menee etusijalle”, Englannin päävalmentaja Gareth Southgate sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Chelseassa pelaava Sterling on kuulunut Southgaten avainpelaajiin tämän päävalmentajakaudella kuuden vuoden aikana.

Sterling, 27, on tehnyt 20 maalia 81 ottelussaan Englannin maajoukkueessa. Maaleista tuorein tuli MM-kisojen avausottelussa Irania vastaan. Ottelu päättyi Englannin 6–2-voittoon.

Toistaiseksi ei tiedetä, palaako Sterling Englannin joukkueeseen ensi lauantaina pelattavaan puolivälierään Ranskaa vastaan.

Aiemmin Englannin puolustaja Ben White jätti MM-kisat kesken ja matkusti takaisin Englantiin. White ei ole palaamassa maajoukkueen mukaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut