Brittilehti: Fifa teki täys­käännöksen, sallii katsojien sateenkaari­värit Qatarin MM-kisoissa

Sateenkaarivärit ovat sallittuja toisesta ottelukierroksesta lähtien.

Tanskan entisen pääministerin Helle Thorning-Schmidtin sateenkaarivaatetus onkin sallittua Qatarin kisoissa toisesta kierroksesta alkaen.

24.11. 19:16

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on ilmoittanut kansallisille lajiliitoille, että katsojat voivat jatkossa saapua Qatarin miesten MM-kisoihin sateenkaariväreissä, brittilehti Independent kertoi kotisivuillaan.

Fifa ilmoitti ennen Qatarin MM-turnausta, että katsojat saavat osoittaa tukeaan seksuaalivähemmistöille sateenkaariväreillä. Juuri ennen turnauksen alkua Fifa kuitenkin ilmoitti, että sateenkaaritunnukset ovat kiellettyjä.

Independent-lehden mukaan Fifa on jälleen muuttanut mieltään, ja katsojat voivat pukeutua sateenkaariväreihin toisesta ottelukierroksesta alkaen.

Sateenkaarivärit ovat nousseet yhdeksi turnauksen puheenaiheista. Seitsemän eurooppalaisjoukkueen (Saksa, Belgia, Englanti, Hollanti, Sveitsi, Tanska, Wales) kapteenit aikoivat käyttää kisoissa sateenkaariteemaista One Love -kapteeninauhaa, mutta joukkueet vetäytyivät suunnitelmasta Fifan maanantaisen kurinpitoukaasin myötä.

Mediatietojen mukaan nauhaa käyttävät kapteenit olisivat saaneet otteluiden alussa keltaisen kortin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut