Manchester United vahvisti: Cristiano Ronaldon sopimus on purettu

Ronaldo ei jatka Manchester Unitedissa.

Cristiano Ronaldo on valmistautumassa MM-otteluihin.

22.11. 19:48

Jalkapallon Valioliigan Manchester United ilmoitti tiistai-iltana, että tähtipelaaja Cristiano Ronaldon sopimus on purettu ”yhteisellä sopimuksella”. Purku astuu voimaan välittömästi.

”Seura kiittää hänen vahvasta panoksestaan kahdesta rupeamasta Old Traffordilla”, Manchester United toteaa Twitterissä.

Ronaldo on parhaillaan Qatarissa valmistautumassa jalkapallon MM-kisoihin Portugalin joukkueen kanssa. Hän julkaisi myös lausunnon, jossa kertoi rakastavansa Manchester Unitedia ja sen kannattajia.

”Se ei koskaan tule muuttumaan. Nyt on vain oikea aika etsiä uusia haasteita. Toivon Manchester Unitedille kaikkea hyvää”, Ronaldo toteaa lausunnossaan.

Ronaldon ja seuran välit ovat olleet tulehtuneet jo pitkään. Lokakuussa Ronaldo kieltäytyi tulemasta vaihdosta kentälle Tottenham-ottelussa. Sen sijaan portugalilainen lähti ennen ottelun päättymistä pukukoppiin.

Juuri ennen MM-kisoja Ronaldo oli tv-haastattelussa, jossa hän arvosteli voimakkaasti sekä seuran manageria Erik ten Hagia että seuran omistajia. Myös seuralegenda Wayne Rooney sai kuulla kunniansa.

Viime perjantaina Manchester United ilmoitti haastavansa Ronaldon oikeuteen lausunnoistaan. Tämä lienee peruttu, koska pelaajan kanssa on päästy sopuun sopimuksen purkamisesta.

Ronaldo, 37, pelasi Unitedissa 346 peliä ja teki 145 maalia. Hän pelasi ensimmäisen kerran Unitedissa vuosina 2003–2009. Jälkimmäinen jakso alkoi syksyllä 2021.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut