Hakalle toinen tärkeä jatkosopimus tällä viikolla – tähtipelaaja Logan Rogerson jatkaa Valkeakoskella

Rogersonin lisäksi kreikkalaishyökkääjä Stavros Zarokostas solmi jatkosopimuksen tällä viikolla. Hakan kausi päättyy sunnuntaina ison panoksen VPS-otteluun.

Logan Rogerson jatkaa FC Hakassa miesten jalkapalloliigassa.

27.10. 17:08

Aamulehti

Miesten jalkapalloliigan FC Haka solmi tärkeän jatkosopimuksen, kun uusiseelantilainen laitahyökkääjä Logan Rogerson jatkaa Valkeakoskella myös ensi kaudella.

24-vuotiaalla Rogersonilla oli tämän kauden sopimuksessaan optio kaudesta 2023 ja Haka käytti sen. Rogerson on lyönyt ryminällä läpi Hakan avainpelaajaksi.

”Loganin kausihan on ollut mahtava! On ollut upeaa seurata hänen kehittymistään ja uskotaan, että vielä pystymme ottamaan yhdessä isoja askelia eteenpäin”, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kommentoi seuran tiedotteessa.

Rogerson on nauttinut ajastaan Valkeakoskella.

”Yksi parhaista asioista Hakassa ja Valkeakoskessa on fanien tuki ja se yhteenkuuluvuus, jonka saan täältä. Olen erittäin iloinen ja innoissani pysyessäni Hakassa vielä ylimääräisen kauden. Tämä on ollut hyvä vuosi minulle henkilökohtaisesti ja joukkueelle myös, joten toivottavasti voimme jatkaa samaa ensi vuonna”, hyökkääjä iloitsee.

Rogerson oli Hakan tämän viikon toinen iso jatkosopimus. Aiemmin Haka kertoi käyttäneensä kreikkalaishyökkääjä Stavros Zarokostasin optiovuoden.

Rogerson on tehnyt tällä kaudella neljä maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä. Zarokostas on tehnyt seitsemän maalia ja kaksi syöttöä.

Kannattajien toiveissa olisi varmasti vielä liigan maalipörssin voittaneen skottihyökkääjä Lee Erwinin jatkosopimus. Hänen ensi kauden osoitteensa on vielä auki.

Haka valmistautuu tulevana sunnuntaina pelattavaan kauden viimeiseen otteluun VPS:ää vastaan kotikentällään. Panoksena on paikka europeleihin ensi kaudeksi. Haka on hyvin lähellä paluuta eurokentille, sillä VPS kaatui avausosassa 3–0 Lee Erwinin hattutempulla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut