Bukayo Sakan tupla oli liikaa Liverpoolille – Arsenal on hävinnyt Valioliigassa tänä syksynä vain kerran

Sunnuntain voitto nosti Arsenalin sarjakärkeen ohi Manchester Cityn.

Arsenal juhli Bukayo Sakan maalia kotipelissä Liverpoolia vastaan. Saka teki Arsenalin kolmesta maalista kaksi 3–2-voitossa.

9.10. 20:57

STT

Englannin Valioliigan yhdeksännen ottelukierroksen herkkupala Arsenal–Liverpool antoi sunnuntaina jalkapalloviihdettä täydet 90 minuuttia. Päätösvihellyksen jälkeen tulostaulu näytti 3–2:ta, mikä nosti kotijoukkueen sarjakärkeen ohi Manchester Cityn.

Vain Manchester Unitedille tällä kaudella hävinnyt Arsenal sai parhaan mahdollisen alun, kun Gabriel Martinelli onnistui maalinteossa avausminuutilla. Vasta kymmenettä sijaa pitävä Liverpool otti kuitenkin hallinnan, jonka Darwin Núñez hyödynsi tasoitusmaalissaan puolen tunnin kohdalla.

Tasatilanteessa Arsenal oli aina pelin päällä, mutta takaa-ajajina Liverpool loi tilanteita. Tämä toistui ensimmäisellä puoliajalla ja myöhemmin toisella sekä ennen että jälkeen Bukayo Sakan 2–1- ja 3–2-maalien.

Tunteet kävivät kuumana puolin ja toisin, mikä heijastui kentällä kovavauhtisissa taklauksissa, ja lääkintähenkilökuntaa nähtiin nurmella tusinan kertaa.

Liverpool on voittanut kahdeksasta ottelustaan vain kaksi. Egyptiläistähti Mohammed Salah on maalannut vain kahdesti ja joutui sunnuntainakin runsaan tunnin jälkeen tehottomana vaihtoon.

Pereira oli tehokas ja sähläsi

Lontoon-paikalliskamppailussa sarjanousija Fulhamilla oli voitolla West Hamista mahdollisuus nousta tasapisteisiin viidettä sijaa pitävän Newcastlen kanssa. Joukkue saikin hyvän alun, kun brasilialainen Andreas Pereira vei vieraat vastahyökkäyksen päätteeksi johtoon vasemman jalan tykityksellään.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin maalintekijä töni kulmapotkussa West Ham -pelaajaa tuomarin varoitteluista huolimatta, ja Chris Kavanagh'n oli vietävä pallo pilkulle.

Jarrod Bowen onnistui rankkarissa, ja toisella puoliajalla ottelua hallinnut kotijoukkue voitti Gianluca Scamaccan ja Michail Antonion maaleilla 3–1.

Päivä oli kotijoukkueiden juhlaa, sillä Crystal Palace oli kotonaan Leedsiä parempi maalein 2–1. Ratkaisuosuman laukoi kymppipaita Eberechi Eze.

Sunnuntain päättää Manchester Unitedin ottelu, jossa punapaidat yrittävät palata viime viikon höykytyksen jälkeen voittokantaan Evertonin kustannuksella.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut