Helmareissa positiivinen testitulos taustahenkilöllä – Hollantilaispelaajalla todettu koronatartunta Ruotsi-ottelun jälkeen

Hollannin keskikenttäpelaaja Jackie Groenen on antanut positiivisen koronavirusnäytteen.

Ruotsin kohtasi Hollannin EM-kisojen avauspelissään. Kuvassa Ruotsin Kosovare Asllani (vasemmalla) ja Hollannin Anna Miedema.

10.7. 15:23

Hollannin naisten EM-jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Jackie Groenen on antanut positiivisen koronavirusnäytteen. Groenen pelasi lauantai-iltana täydet 90 minuuttia, kun hallitseva mestari Hollanti avasi kisaurakkansa Sheffieldissä 1–1-tasapelillä Ruotsia vastaan.

”Jackie Groenen on valitettavasti saanut koronatestissä positiivisen tuloksen, ja hän eristäytyy muusta joukkueesta tulevien päivien ajaksi. Hän voi palata oireettomana joukkueeseen, kun hänen testinsä on negatiivinen”, Hollannin joukkue kertoi Twitterissä.

Groenen edustaa seuratasolla Manchester Unitedia.

Korona iski jo aiemmin Englannin joukkueeseen, kun Arsenalin puolustaja Lotte Wubben-Moyn testitulos oli perjantaina positiivinen. Wubben-Moy oli vaihtopenkillä viime keskiviikkona Englannin avausottelussa Itävaltaa vastaan.

Palloliitto ohjeisti lauantaina median edustajia käyttämään kasvomaskeja Suomen joukkueen mediatilaisuuksissa Englannissa. Helmarien lääkäri Pippa Laukka kertoi, että lauantaina tehdyissä testeissä joukkueen yhden taustahenkilön tulos oli positiivinen.

”Tämän johdosta olemme tiukentaneet suojauskäytäntöjämme eli käytämme maskeja sisätiloissa ja edellytämme sitä myös muilta”, Laukka sanoi tiedotteessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut