FC Haka jatkaa pirkanmaalaisten urheiluseurojen voitollisia talousuutisia ja lähes tuplasi tuloksensa – ”Tällaiset tunnusluvut kertovat, että toiminta on hallinnassa”

Valkeakoskelainen FC Haka oy teki viime tilikaudellaan voittoa 60 000 euroa.

FC Hakan alkukausi miesten jalkapalloliigassa on ollut lupaava ja taloudellisesti seuralla menee myös hyvin. Kuva FC Lahti -kotipelistä 28. toukokuuta, pallon kanssa Tino Purme.

1.7. 17:48

Aamulehti

Valkeakosken miesten jalkapalloliigan joukkueen toimintaa pyörittävä FC Haka oy teki voitollisen tuloksen menneellä tilikaudella. Hakan viimeisin tilikausi on ajalta 1.12.2020–30.11.2021.

Yhtiön liikevaihto oli 1,1 miljoonaa euroa ja voittoa yhtiö teki 60 000 euroa, FC Haka kertoi kotisivuillaan perjantaina. Edeltäneen tilikauden voitto oli 35 000 euroa, eli Haka lähes tuplasi voittonsa.

Viimeiset kaksi kautta ovat olleet jalkapallossa isosti koronapandemian varjostamat, mutta Haka onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan 30 prosenttia edelliseen tilikauteen verraten.

”Tällaiset tunnusluvut kertovat, että toiminta on hallinnassa ja jatkuvuuden periaate toteutuu. Yksi tärkeimmistä tavoitteista FC Hakalla on kehittyä niin, että joka vuosi ollaan paremmassa tilanteessa ja edetään kohti tavoitetta säännöllisistä Europeleistä taloudellisesti vakaalla pohjalla”, FC Haka oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen kertoo tiedotteessa.

Haka on miesten jalkapalloliigassa sijalla seitsemän, kun pelattuna on 12 kierrosta.

Haka jatkaa pirkanmaalaisten urheiluseurojen vahvaa taloudellista vuotta: aiemmin miesten jääkiekkoliigassa Ilves kertoi tehneensä 2,4 miljoonaa euroa voittoa ja Tappara 1,4 miljoonaa euroa voittoa.

Lue lisää: Tappara teki miljoonavoiton – Mikko Leinonen siirtyy yllättäen puheenjohtajaksi

Lue lisää: Näin Ilves teki huikean miljoona­voittonsa – Toimitusjohtaja Risto Jalo paljastaa: ”Ei tarvitse kymppitonnin tarkkuudella laskea”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut