Markku Kanerva nimesi Huuhkajien avauskokoonpanon – Teemu Pukin kärkipariksi tulee Benjamin Källman

Robert Ivanov, Joel Pohjanpalo, Teemu Pukki ja Richard Jensen kuvattiin Helsingin Olympiastadionilla 7. kesäkuuta, kun Huuhkajat kohtasi Montenegron.

14.6. 21:22

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen avauskokoonpanon Kansojen liigan vieraspeliin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Suomen maalilla pelaa Lukas Hradecky, joka on joukkueen kapteeni. Keskuspuolustajina ovat Sauli Väisänen, Miro Tenho ja Richard Jensen. Wing-backeina eli voimakkaasti hyökkäyksiin nousevina laitapuolustajina ovat Ilmari Niskanen ja Mikael Soisalo.

Keskikentän kolmikossa ovat Lucas Lingman, Rasmus Schüller ja Urho Nissilä. Hyökkäyksessä aloittavat Teemu Pukki ja Benjamin Källman, joka on pudottanut muun muassa Joel Pohjanpalon vaihtopenkille.

Bosnia-Hertsegovinan ja Huuhkajien välinen ottelu alkaa Zenicassa Suomen aikaa kello 21.45. Joukkueiden edellinen ottelu Helsingin Olympiastadionilla toissa lauantaina päättyi 1–1-tasapeliin.

Viisi pistettä kerännyt Bosnia-Hertsegovina johtaa lohkoa kolmen kierroksen jälkeen. Suomi ja Montenegro ovat tasoissa neljällä ja Romania viimeisenä kolmella pisteellään. Peli on Huuhkajille neljäs 11 viime päivään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut