Markku Kanerva julkisti Huuhkajien avauskokoonpanon Bosnia-peliin – Joel Pohjanpalo aloittaa vaihdossa

Ottelu alkaa Helsingissä kello 19.

Perjantaina A-maajoukkueen harjoituksissa kuvattu Markku Kanerva (keskellä) on valinnut avauskokoonpanon illan otteluun.

4.6. 18:22

Helsinki

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on julkistanut Huuhkajien avauskokoonpanon Kansojen liigan otteluun Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Suomen maalilla pelaa totutusti Lukas Hradecky, joka on myös joukkueen kapteeni. Keskuspuolustajiksi on merkattu Leo Väisänen, Robert Ivanov ja Daniel O´Shaughnessy. Wing-backeina eli voimakkaasti hyökkäyksiin nousevina laitapuolustajina ovat oikealla Nikolai Alho ja vasemmalla Jere Uronen.

Keskikentälle ja hyökkäykseen on merkattu Rasmus Schüller, Robin Lod, Glen Kamara, Urho Nissilä ja Teemu Pukki. Esimerkiksi Turkin liigassa runsaasti maaleja tehnyt Joel Pohjanpalo aloittaa siis vaihtopenkillä.

Bosnia-Hertsegovinan maalilla pelaa Ibrahim Sehic. Kenttäpelaajat ovat Jusuf Gazibegovic, Anel Ahmedhodzic, Dennis Hadzikadunic, Sead Kolasinac, Amir Hadziahmetovic, Miralem Pjanic, Sanjin Prcic, Miroslav Stevanovic, Edin Dzeko ja Rade Krunic. Dzeko on joukkueen kapteeni.

Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan välinen Kansojen liigan ottelu alkaa Helsingin Olympiastadionilla kello 19. Kansojen liigan urakkansa avaavat joukkueet pelaavat toiseksi korkeimmalla tasolla eli B-liigassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut