Nuorten lupausten loistopeli ei riittänyt Ilvekselle voittoon – Meriluoto nousi jo maalipörssin jaetulle kärkipaikalle

Erinomaisesti Ilveksen keskikentällä suoriutunut Doni Arifi harmitteli voiton karkaamista.

Ilveksen lainahyökkääjä Kai Meriluoto osui FC Interin verkkoon kahdesti.

28.5. 19:17 | Päivitetty 28.5. 19:56

Aamulehti

Vaikka keltapaitaiselta vierasjoukkueen nuoret lahjakkuudet loistivat, päätyi Tampereen Ilves pistejakoon FC Interin kanssa miesten jalkapalloliigan ottelussa maalein 2–2.

Ilveksen avainhahmoiksi Turun Kupittaan lauantaissa nousivat hyökkääjä Kai Meriluoto ja keskikentän ankkuri Doni Arifi. Arifi oli hyvin keskeisessä roolissa maalien alustamisessa, ja molemmilla kerroilla viimeistelyn hoiti Meriluoto.

”Suoraan sanottuna en ole tyytyväinen tulokseen. Tästä olisi ollut niin paljon enemmän otettavissa”, Arifi harmitteli pelin jälkeen Ruudun haastattelussa.

”Pystyimme hyvin pitämään palloa ja juoksuttamaan Interiä.”

Nuorisoduon onnistumisista huolimatta Ilves ei kyennyt ottamaan voittoa, kun Aleksi Paananen tasoitti kymmenen minuuttia ennen loppua. Paananen sai pallon maaliin vielä toistamiseen, mutta tuolla kertaa hän oli paitsioasemassa.

Meriluodolle viides ja kuudes maali

HJK:sta lainalla olevalla Meriluodolla, 19, on nyt kasassa kuusi liigamaalia. Hän nousi maalipörssin jaetulle kärkipaikalle KuPSin Tim Väyrysen rinnalle.

Ilvekseen toissa vuonna tulleen Arifin, 20, onnistumiset mitataan harvemmin maaleina tai maalisyöttöinä, mutta hänkin on ollut keskikentällä jälleen isossa roolissa tasapainottavana pelaajana. Otteissa on ollut havaittavissa selvää kehitystä.

”On ollut hyvä alkukausi, mutta vielä on parannettavaa sekä joukkueena että omissa esityksissä”, Arifi linjasi.

Ilves aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta seitsemästä viimeisestä liigaottelusta se on hävinnyt vain yhden. Joukkue on sarjataulukossa tasaväkisessä keskikastissa nyt kuudentena.

Rasmus Leislahti torjui Ilves-maalilla virallisen kirjanpidon mukaan viidesti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut