Teemu Pukin Norwich Cityn putoaminen Mestaruus­sarjaan varmistui neljä ottelua ennen kauden päätöstä

Norwich Cityn putoaminen varmistui lauantaina, kun Norwich City hävisi Aston Villalle.

Teemu Pukki reagoi Birminghamissa Aston Villan kentällä pelitapahtumiin.

30.4. 19:00

Teemu Pukin edustama Norwich City palaa jälleen yhden Valioliiga-kauden jälkeen Mestaruussarjaan. Putoaminen varmistui lauantaina, kun Norwich City hävisi maalein 0–2 vieraskentällä Aston Villalle.

Cityllä on kautta jäljellä vielä neljä ottelua, mutta enimmillään se voi saavuttaa 12 pistettä, jolloin se nousisi 33 pisteeseen. Kun Burnley voitti oman ottelunsa lauantaina, nousi se 34 pisteeseen.

Norwich City kokee putoamisen Valioliigasta jo kuudennen kerran. Edellisen kerran näin tapahtui kauden 2019–2020 jälkeen.

32-vuotias Pukki on ollut tällä kaudella Norwich Cityn tärkein pelaaja ja hän on tehnyt Valioliigassa kymmenen maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Norwich City lunasti äskettäin Pukin sopimuksessa olleen vuoden mittaisen option. Sillä City varmisti sen, että sillä on mahdollisuus saada siirtokorvaus Pukista, mikäli seura päätyisi luopumaan talismaanisesta maalintekijästään.

Pukki on ollut kausilla 2018–2019 ja 2020–2021 Norwich Cityn nousun takuumies, kun seura on noussut Mestaruussarjasta Valioliigaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut