Ilveksen keskikenttäpelaajia riivaa loukkaantumiset – Nuorten maajoukkuepelaaja saapuu lainalle

Axel Vidjeskog saapuu Ilvekseen KuPSista lainasopimuksella.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio (oikealla) joutuu miettimään, miten ryhmittää keskikenttänsä loukkaantumisten vuoksi. Kuva kauden avauspelistä 2. huhtikuuta.

15.4. 15:27

Aamulehti

Ilveksen miesten jalkapalloliigan joukkue hankki riveihinsä keskikenttäpelaaja Axel Vidjeskogin. 21-vuotias Vidjeskog saapuu Ilvekseen toisesta liigaseura KuPSista lainasopimuksella, joka kestää heinäkuun 17. päivään asti, Ilves kertoi kotisivuillaan torstaina.

Vidjeskog on kuulunut Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueryhmään. FF Jaron kasvatti paikkaa Ilveksen keskikentän loukkaantumisia ja hakee itselleen lisää peliaikaa.

”Kaipasin lisää peliaikaa itselleni ja kuulin Ilveksen kiinnostuksesta”, Vidjeskog kertoo Ilveksen kotisivuilla.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio kertoo, että keskikenttäpelaajat Yousif Moussa ja Tuure Siira ovat loukkaantuneita, joten lisävoima oli tarpeen.

”Meillä oli tarve saada keskialueelle tilapäisesti vahvistusta. Koska Ilves/2:sen keskialueen avainpelaajat ovat myös kärsineet loukkaantumisista viime aikoina, oli meidän käännettävä katseet tässä tilanteessa muualle”, Kallio taustoittaa.

Ilveksen liigakausi jatkuu sunnuntaina vierasottelulla AC Oulua vastaan, peli pelataan Oulun haasteellisten kenttäolosuhteiden vuoksi Vaasassa.

Ilves otti Suomen cupissa keskiviikkona jatkopaikan, kun se kaatoi kolmannella kierroksella TPS:n M35-joukkueen 6–0. Haka ei ollut vielä kolmannella kierroksella mukana cupissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut