Valkeakoskella on edessä erikoinen jalkapallolauantai: kaksi liigapeliä, mutta Hakaa ei kentällä nähdä – Ratinan nurmi siirtää Ilveksen kotiavauksen Valkeakoskelle

Myös Ilveksen vieraspeli AC Oulua vastaan siirtyy uudelle paikkakunnalle ja uudelle päivälle.

Ratinan stadionin nurmi oli lumesta vapaa 3. huhtikuuta, mutta pelikunnossa se ei vielä ole 9.4., jolloin piti olla Ilveksen kotiavaus miesten jalkapalloliigassa. Peli siirtyi Valkeakoskelle.

4.4. 16:04

Aamulehti

Tampereen Ilves joutuu avaamaan miesten jalkapalloliigan kotipelikautensa Valkeakoskella Tehtaan kentällä. Ilveksen piti kohdata KuPS lauantaina 9. huhtikuuta Tampereen Ratinan stadionilla, mutta hidas kevään eteneminen ei vielä mahdollista pelaamista Ratinan luonnonnurmella.

Ilves joutuu turvautumaan varakenttään ja KuPS-kotipeli pelataankin Valkeakoskella Tehtaan kentällä. Pelipäivä pysyy samana, mutta alkamisaika muuttuu kello 19:ään.

Tehtaan kentällä on 9.4. erikoinen tilanne: kentällä pelataan kaksi liigapeliä, mutta FC Hakaa ei nähdä kummassakaan. FC Interin kotikenttä ei myöskään ole vielä pelikunnossa, ja turkulaisjoukkue kohtaa Valkeakoskella AC Oulun juuri lauantaina 9.4. kello 15.

Myös Ilveksen vieraspeli AC Oulua vastaan pelataan uudella pelipaikalla samasta syystä. Oulun kotikenttä ei ole pelikunnossa ja ottelu pelataan Vaasassa ja pelipäivä muuttuu. Pelipäivä maanantai 18.4 aikaistuu pelattavaksi sunnuntaina 17. huhtikuuta kello 16.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut