Ilves hankki viime kauden maalikuninkaan – Tuco palaa Tampereelle

Konkarihyökkääjä Tuco palaa Ilvekseen. Hän voitti viime kaudella liigan maalikuninkuuden ja valittiin kauden parhaaksi hyökkääjäksi.

Ariel ”Tuco” Ngueukam palaa Ilveksen riveihin. Kuva Ilves–SJK-harjoitusottelusta kesäkuulta 2020, Tuco pelasi tuolloin SJK:ssa.

17.3. 19:30

Aamulehti

Ilves vahvistaa miesten jalkapalloliigan joukkuettaan odotetulla nimellä. 33-vuotias kamerunilainen hyökkääjä Ariel ”Tuco” Ngueukam teki seuran kanssa sopimuksen kaudesta 2022. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2023.

Tuco liittyi maaliskuun alussa Ilveksen harjoitusvahvuuteen ja vakuutti valmennusjohdon. Hän pelasi Ilveksessä jo kaudella 2017.

”Olimme tyytyväisiä Tucon otteisiin harjoitusjakson aikana. Tiesimme tietysti hyvin pitkälti mitä voimme häneltä odottaa, mutta kyse oli enemmän siitä, missä kunnossa hän on, kun ollut jonkin aikaa poissa joukkueharjoituksista”, Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio kertoi Ilveksen tiedotteessa.

Viime kaudet Tuco edusti SJK:ta Suomen pääsarjassa ja jakoi viime kaudella maalipörssin voiton 14 maalilla Interin Benjamin Källmanin kanssa. Kauden päätteeksi Tuco palkittiin liigan parhaana hyökkääjänä.

”Olen todella iloinen palatessani Tampereelle. Minulla on nyt takana reilu viikko kovaa harjoittelua ja uskon, että koko joukkue on ollut tyytyväinen minun liittyessäni Ilvekseen”, Tuco jakoi ajatuksiaan.

Ilveksen liigakausi alkaa 2. huhtikuuta paikallispelillä Hakaa vastaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut