Chelsea-omistajan tuoreet pakotteet eivät häirinneet joukkueen esityksiä – Teemu Pukki osui pilkusta

Teemu Pukki osui rangaistuspotkusta ja teki kauden kahdeksannen Valioliiga-maalin.

Norwichin Teemu Pukki (oikealla) teki maalin Chelseaa vastaan, mutta ei onnistunut auttamaan joukkuettaan voittoon.

11.3. 9:14

Englannin Valioliigassa 3–1 vierasvoiton Norwichista napannut Chelsea osoitti, että se pystyy keskittymään peliin huolimatta omistajansa Roman Abramovitshin ympärillä pyörivästä kohusta.

Ottelu alkoi vain muutama tunti sen jälkeen, kun Britannian hallitus ilmoitti asettavansa pakotteita Abramovitshia vastaan. Britannia asetti torstaina Abramovitshin ohella pakotelistalleen myös kuusi muuta venäläisoligarkkia. Pakotteet ovat seurausta Venäjän Ukrainaan tekemästä hyökkäyksestä.

Lue lisää: Britannian hallitus esti Roman Abramovitshin aikeet myydä Chelsean – oligarkin omaisuus jäädytettiin eikä otteluihin saa enää myydä lippuja

Kolmatta paikkaa liigassa pitävä Chelsea on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan kaikkiaan yhdeksän.

Liigan hännillä olevan Norwichin ainoan maalin laukoi rangaistuspotkusta joukkueen suomalaisvahvistus Teemu Pukki.

Abramovitshin kuvaillaan kuuluvan Venäjän presidentin Vladimir Putinin sisäpiiriin. Koska Abramovitshin Britanniassa olevat varat on jäädytetty, ei Chelsea voi tällä hetkellä kiinnittää uusia pelaajia, uusia sopimuksia tai myydä otteluihin lippuja. Abramovitsh ilmoitti jo aiemmin olevansa valmis myymään Chelsean.

Valioliigan muissa otteluissa Southampton hävisi Newcastlelle lukemin 1–2. Ottelu Wolverhampton–Watford puolestaan päättyi lukemiin 4–0 ja Leeds hävisi ottelunsa Aston Villaa vastaan numeroin 0–3.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut