Norwich 550 minuuttia ilman maalia Valioliigassa - Jalkapallo - Aamulehti

Jo 550 minuuttia putkeen ilman maalia Valioliigassa – Teemu Pukin Norwichin synkkä jakso jatkuu

Tappiokierteessä oleva Teemu Pukin joukkue valuu Valioliigasta vääjäämättä sarjaporrasta alemmaksi.

Teemu Pukki otti pallon haltuun West Hamin Craig Dawsonin seuratessa vierestä suomalaishyökkääjä.

13.1. 10:48

Jalkapallon Englannin Valioliigassa sarjan hännille vajonnut Norwich jatkoi tappiokierrettään keskiviikon ainoassa ottelussa. Kotijoukkue West Ham kirjasi Lontoon illassa 2–0-voiton ja nousi sarjassa neljänneksi ohi Arsenalin, jolla on tosin pelattuna yksi ottelu vähemmän.

Norwichille tappio oli Valioliigassa jo kuudes peräkkäinen. Kuuden ottelun maaliero on synkeät 0–16. Joukkueen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki oli kentällä koko ottelun, mutta jäi vaille onnistumista. Viisi maalia tällä kaudella tehnyt Pukki on viimeksi osunut tolppien väliin marraskuun lopussa Newcastlea vastaan.

Norwich on pelannut yli 550 minuuttia ilman maalia Valioliigassa, kun Pukin edellinen maali tuli Newcastle-pelin 79. minuutilla.

West Hamin ensimmäisen maalin teki aloitusjakson lopulla englantilaishyökkääjä Jarrod Bowen. 83. minuutilla Bowen onnistui maaliteossa vielä toistamiseen.

Tappiokierteessä oleva Norwich valuu Valioliigasta vääjäämättä sarjaporrasta alemmaksi. Norwich pelaa seuraavaksi Evertonia ja sitten Watfordia vastaan.

Norwich Cityn päävalmentajan Dean Smithin mukaan joukkueen olisi pitänyt olla tylympi kummallakin rangaistusalueella.

”Tällä tasolla jalkapallossa on kyse pienistä asioista. Teimme pienet asiat väärin, ja olen todella pettynyt kumpaankin maaliin”, Smith sanoi seuran verkkosivuilla.

”Emme voi peitellä sitä tosiseikkaa, että meidän piti selviytyä toisen jakson ensimmäisestä vartista, kun he osuivat ylärimaan ja tolppaan. Mutta meillä oli hyvä 20 minuutin jakso, jolloin olimme pelissä hyvin mukana. Olisimme vain tarvinneet hieman enemmän tappajan vaistoa rangaistusalueella ja hieman itseluottamusta.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut