Valioliigan koronatapausten määrä laskusuunnassa - Jalkapallo - Aamulehti

Valioliigan koronatapausten määrä laskusuunnassa toisena perättäisenä viikkona

Leicesterin tiistain Valioliiga-ottelu siirrettiin hyväksytyn ottelusiirtoanomuksen jälkeen. Koronaongelma on edelleen läsnä Valioliigassa, vaikka tapausmäärät ovatkin laskusuunnassa.

Leicesterin tiistainen vierasmatka Evertonia vastaan siirrettiin toisen kerran. Kuva Leicesterin ja Wtafordin viikonlopun FA Cupin pelisyä.

10.1. 21:36

Jalkapallon Englannin Valioliiga kertoi maanantaina, että Valioliigan seurojen koronatesteissä positiivisten tapausten määrä on ollut laskusuunnassa toista viikkoa.

Viimeisimmällä testijaksolla 3.–9. tammikuuta kirjattiin yhteensä 72 positiivista koronatestiä ja sitä edellisellä testijaksolla 94 positiivista tulosta.

Valioliigan seuroissa tehtiin viimeisimmällä testijaksolla 12 973 testiä pelaajille ja seurojen työntekijöille.

”Tämä on toinen perättäinen viikko, kun positiivisten tapausten määrä on laskussa.”

Englannin Valioliigan joulun ajan ottelukalenterista tuli varsin repaleinen ottelusiirtojen takia. Lukuisilta seuroilta on peruttu otteluita, kun edustusjoukkueita ovat rasittaneet samaan aikaan loukkaantumiset ja koronatartunnat. Karanteenit ovat johtaneet siihen, että pelaajien kuormitusta ei ole voitu vähentää pelaajia kierrättämällä, mikä on osaltaan lisännyt loukkaantumisriskiä.

Leicesterin tiistainen vierasmatka Evertonia vastaan siirrettiin toisen kerran sen jälkeen, kun Leicester onnistuneesti anoi Valioliigalta ottelun siirtoa.

Vaikka Leicester pystyikin juoksuttamaan lauantaina kentälle vahvan joukkueen Englannin cupin otteluun Watfordia vastaan, kärsi joukkue alkuviikosta pelaajapulasta koronaongelman, loukkaantumisten ja Afrikan mestaruusturnauksen takia.

Valioliiga tarkastelee kutakin ottelusiirtoanomusta tapauskohtaisesti sen mukaan, miten pahasti koronatilanne on vaikuttanut joukkueisiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut