Ibrahimovic saavutti Ronaldon maaliennätyksen - Jalkapallo - Aamulehti

Zlatan Ibrahimovic saavutti Cristiano Ronaldon maaliennätyksen

Sekä Ibrahimovic että Ronaldo ovat tehneet vähintään yhden maalin 80 eri seuran verkkoon Euroopan viidessä suurimmassa liigassa.

AC Milanin Zlatan Ibrahimovic (vas.) teki sunnuntaina maalin Venezian verkkoon ja saavutti Cristiano Ronaldin merkkipaalun.

9.1. 18:18

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on noussut portugalilaisen Cristiano Ronaldon ennätyksen rinnalle useimpia seuroja vastaan maaleja tehneenä miesjalkapalloilijana, tilastopalvelu Opta tviittasi sunnuntaina.

Ibrahimovic, 40, on tehnyt Ronaldon tavoin vähintään yhden maalin 80 eri seuran verkkoon Euroopan viidessä suurimmassa liigassa. Ronaldo rikkoi rajan joulukuussa.

Ibrahimovic viimeisteli sunnuntaina avausosuman, kun AC Milan juhli Italian Serie A:ssa 3–0-vierasvoittoa Veneziasta. Osuma syntyi jo toisella peliminuutilla, kun Ibrahimovic ohjasi pallon maalin edestä verkon perukoille.

Ibrahimovic on tehnyt tällä kaudella AC Milanille kahdeksan maalia 13 liigapelissä. Ruotsalaisen kansainvälisen uran pituudesta kertoo, että hän siirtyi Malmöstä Ajaxiin jo 2001.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut