Mestarien liigan pudotuspeleihin uudet jaot – Messin ja Ronaldon kohtaaminen jää toteutumatta - Jalkapallo - Aamulehti

Mestarien liigan pudotuspeleihin uudet jaot – Messin ja Ronaldon kohtaaminen jää toteutumatta

Pudotuspelien avauskierroksen otteluparit arvottiin maanantaina kahteen otteeseen.

Manchester Unitedin Cristiano Ronaldo palaa Madridiin.

13.12.2021 18:14

STT

Jalkapallotähtien Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon yli vuosikymmenen kestäneeseen kaksintaistelutarinaan ei sittenkään kirjoiteta vielä helmi-maaliskuussa uutta lukua. Messin PSG ja Ronaldon Manchester United arvottiin maanantaina alkuiltapäivästä vastakkain Mestarien liigan pudotuspeliarvonnassa, mutta arvonta suoritettiin iltapäivällä uudestaan. Uusinta-arvonnassa PSG sai vastustajakseen Real Madridin, Manchester United taas Atletico Madridin.

Arvontasekoilu sai alkunsa, kun Manchester United arvottiin espanjalaisen Villarrealin vastustajaksi. Joukkueet kohtasivat jo alkulohkovaiheessa, mutta kilpailun sääntöjen mukaan samassa lohkossa olleet joukkueet eivät voi kohdata ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Villarrealin vastustajaksi arvottiin ManUn sijasta Manchester City.

Arvonta jatkui normaaliin tapaan, kun Atletico Madridille etsittiin vastustajaa. ManUn arvontapallo oli kuitenkin unohdettu palauttaa takaisin arvontakoriin, mikä teki koko arvonnasta sääntöjenvastaisen. Uusinta-arvonnassa Atletico Madrid ja ManU arvottiin vastakkain.

Lohkokakkosena loistavan arvontatuloksen hylätyssä arvonnassa saanut hallitseva mestari Chelsea oli onnekas myös toisella kertaa. Chelsean vastustajaksi arvottiin sekä ensimmäisellä että toisella kertaa ranskalainen Lille, joka on ennalta heikoin lohkonsa voittaneista joukkueista.

Muut uusinta-arvonnassa arvotut otteluparit ovat Salzburg–Bayern München, Sporting–Manchester City, Benfica–Ajax, Villarreal–Juventus ja Inter–Liverpool.

16 joukkueen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausosat pelataan 15.–16. ja 22.–23. helmikuuta ja toiset osaottelut 8.–9. ja 15.–16. maaliskuuta. Finaali pelataan toukokuun lopussa Pietarissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut