Petteri Pennanen siirtyy Ilvekseen - Jalkapallo - Aamulehti

Ilvekselle tähtihankinta: keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen siirtyy Tampereelle pitkällä sopimuksella: ”Täydellinen palanen”

31-vuotias keskikenttäpelaaja Pennanen siirtyy Ilveksen jalkapallojoukkueeseen kolmivuotisella sopimuksella.

Jalkapalloilija Petteri Pennanen siirtyy Ilvekseen kolmen vuoden sopimuksella. Pennanen oli tarkastamassa tulevan kotikenttänsä Ratinan stadionin kunnon.

14.12.2021 7:00

Aamulehti

Keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen edustaa Ilvestä miesten jalkapalloliigassa seuraavat kolme kautta. Tampereen Ilves teki todella korkean luokan hankinnan, kun 31-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja muuttaa Tampereelle.

Pennanen tunnetaan KuPSin tähtipelaajana ja vuoden 2019 Suomen mestaruuden voittaneen joukkueen kapteenina. Pennanen on pelannut urallaan ulkomailla Hollannissa, Puolassa, Indonesiassa ja viime kauden Yhdysvalloissa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

”Ilves oli kokonaisuudessaan paras paketti”, Pennanen kertoi Aamulehdelle pääsyystä Ilveksen valitsemiseen.

”Viiden vuoden aikana olen pelannut Suomen lisäksi kolmessa eri maassa. Nyt oli semmoinen, että haluaisi oikeasti päästä asettumaan. Nyt tietää, että pääsee rauhassa vaikuttamaan ja antamaan tälle jutulle kaikkensa.”

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio oli tyytyväinen, että sai hankintalistansa ykkösvaihtoehdon joukkueeseensa.

”Hän on kokenut ja tuo ison määrän taitoa ja pallollista osaamista. Ennen kaikkea johtajatyyppi. Täydellinen palanen meille”, Kallio iloitsi.

Aamulehti julkaisee lähipäivinä laajemman Petteri Pennasen haastattelun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut