Deschamps ennakoi muutoksia Ranskan kokoonpanoon - Jalkapallo - Aamulehti

Ranskan avaukseen tulossa viisi muutosta, arvioi ranskalaislehti – Didier Deschamps piti korttinsa piilossa: ”Tämä ei ole ystävyysottelu”

”Lähden aina siitä periaatteesta, että peliä ja vastustajia pitää kunnioittaa”, Deschamps sanoo.

Didier Deschamps on valmentanut Ranskaa jo usean vuoden ja voitti valmentajana MM-kultaa 2018. Kuva karsintojen Kazakstan-pelistä 13.11.

16.11. 16:00 | Päivitetty 16.11. 19:48

Ranskan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps peluuttaa illan ottelussa Suomea vastaan tuttua 3–4–1–2-ryhmitystä, mutta ennakoi joitakin muutoksia pelaajistoon, uutisoivat ranskalaismediat.

”Lähden aina siitä periaatteesta, että peliä ja vastustajia pitää kunnioittaa. Voimme edetä rauhallisin mielin, koska emme enää pelaa kisapaikasta, mutta se ei vaikuta siihen teenkö enemmän vai vähemmän muutoksia. Muutoksia tulee. En vielä tiedä kuinka paljon. Päätän huomenna”, Deschamps sanoi L'Equipen mukaan eilisessä mediatapaamisessa.

”Kun päälle laitetaan Ranskan joukkueen paita, se tuo velvollisuuksia. Tarkoituksemme on päättää karsinnat hyvin. Parhaalla mahdollisella tavalla”, Deschamps jatkoi.

Ranskan paikka MM-kisoissa on jo varma, eikä sillä ole illan ottelussa panosta.

”Tämä ei ole ystävyysottelu”, Deschamps kuittasi Le Parisienin mukaan.

Viisi muutosta Ranskan avaukseen?

Ranskalaislehdistö ennakoi, että Ranskan avauskokoonpanossa nähdään viisi pelaajamuutosta viime viikonlopun Kazakstan-otteluun verrattuna. Ranska murskasi kotonaan Kazakstanin 8–0 ja varmisti MM-paikkansa.

Le Parisien -lehden mukaan Moussa Diaby, Aurelien Tchouameni, Lucas Digne, Leo Dubois ja Kurt Zouma noussevat avaukseen.

Dubois ja Digne ovat pelipaikoiltaan laitapuolustajia, Zouma keskuspuolustaja, Diaby laitapelaaja ja Tchouameni puolustava keskikenttäpelaaja.

Ranskan ryhmityksessä Dubois ja Digne luultavasti pelaisivat niin sanottuina wing-backeina ja Diaby hyökkäyksessä. Muun muassa Kingsley Comanin uskotaan putoavan vaihtopenkille.

Päivitetty 16.11.2021 kello 18.47. Lisätty loppuun arvioi Ranskan avauskokoonpanon muutoksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut